Sov gott

Vakna utvilad

2 minuters läsning

Sov gott och trivs

På semestern vill vi se något nytt, ha omväxling och kanske lite äventyr men när det gäller semesterboende vill vi helst sova precis lika bra som hemma.

Den som vaknar utvilat, vaknar med ett leende. Dagen kan inte börja bättre och du har energi för hur många spännande aktiviteter som helst! Att känna sig väl omhändertagen och sova gott sätter guldkant på varje semester. Våra boenden månar om dig som gäst oavsett om du väljer glamping, stugmys, pensionat, hotell eller camping – vi ser till att du trivs!

Sköna sängar

Ibland vill du helt enkelt unna dig lyxen att inte behöva tänka på praktikaliteter som frukost, mat och städning på semestern. Årjäng kan erbjuda komfortabelt hotellboende med god mat och Årjängstrollet som närmsta granne. Eller vad tycks om att sova i SJs första- eller andraklassvagn? På Silleruds station väntar ett mysigt litet tågvagnshotell på ”resenärer”. Du kan också välja bland flertalet charmiga pensionat, B&Bs och vandrarhem som erbjuder allt från enkla rum till lägenheter och rum med hotellstandard. Fina sjönära lägen får du på köpet. 

Låt någon fixa din frukost!

Hotell Årjäng

Skön säng på Turistgården

Camping är livet

Tycker du om att bo nära naturen och att spontant kunna grilla ihop med grannarna? Du som älskar campinglivet kommer garanterat att hitta en favorit bland våra 7 campingplatser som alla har sjöläge! Från 5-stjärnig camping med infinitypool, som dessutom har utsetts till Sveriges bästa för barnfamiljer, till mysiga campingar med mera vildmarkskänsla – vi har allt. Längtar du efter en liten röd stuga nära naturen, så finns det allt från enkla campinstugor till lyxiga fiskestugor med egen båt.

En av många barnvänliga campingar

Ekeby camping vid sjön Västra silen

Stugsemester

Drömmer du om att semestra i en alldeles ”egen” stuga? Nedanför har vi samlat länkar till stugbokningsportaler där du kan boka stugor i vårt område. Hoppas det hjälper dig att hitta just din drömstuga!

Unika boupplevelser

Unna dig något utöver det vanliga! Som att sova i en flytande glasigloo med stjärnorna som enda sällskap eller en natt i en klassisk första klass sovvagn.

Unika boenden

Visa alla