Hiking Värmland

Kvalitetssäkrade vandringsleder

Total längd

100 km

Antal leder

21 st

Nivå

Lätt - svår

Underlag

Varierat

Hiking Värmland-leder

Hållbara vandringsleder i Värmland

En kvalitetsmärkt Hiking Värmland-led är en vandringsled som är kontrollerad och godkänd enligt kvalitetssäkringssystemet Hiking Värmland. Den uppfyller alla kvalitetskriterier som att till exempel ledmarkeringen är lätt att följa, broar, spänger och rastplatser är välskötta och att det finns skyltar på svenska, engelska och tyska. Dessutom är alla markägare positiva till leden.

I Värmland finns totalt 21 kvalitetssäkrade vandringsleder med olika svårighetsgrad som ger dig en häftig upplevelse längs Värmlands sagolika natur. Nedan hittar du information om alla leder så att du kan planera ditt nästa vandringsäventyr och utforska vad du kan göra efter vägen.


Välj vilken vandringsled som passar dig

Att vandra är bästa sättet att upptäcka natur- och kulturlandskapet. Är du redan vandrare vet du att vandring är både rogivande och stärkande, samtidigt är det hälsosamt att röra på sig. Välj en dagstur som har rätt längd och svårighetsgrad.

Boende och vandring

Kombinera sagolik vandring i storslagen och orörd natur med fantastisk mat och boende i Värmland ! Här är tips på en rundresa i Värmland med vandringstema.

Information om Hiking Värmland

Här hittar du information inför din vandring

Läs mer om information

5 tips på vandringsleder

Inspireras inför din vandring

Läs hela artikeln

Alla Hiking Värmland-leder

Här hittar du Värmlands vandringsleder

Läs mer om vandringsleder