Gamla Kraftstationen – Samlingsplats Deje

Hos Gamla Kraftstationen i Deje finns flera matproducenter och hantverkare att besöka. Kraftstationen är också ett härligt besöksmål med konsthall, café och butik. Nedan hittar du en lista på alla utställare vid Gamla Kraftstationen.


Hitta Hit: Bruksvägen 10E, 669 32 Deje


Enbackens Musteri

Enbackens Musteri är ett hållbart musteri som finns i Munkfors och Karlstad i sköna Värmland. Här kan du ta del av drycker utan konstgjorda tillsatser, som endast är tillverkade av svenska bär och frukt. Försäljning av äppelmust, rabarbernektar och andra drycker. Även marmelader, etc. 

Kolbruket Gylterud

Erbjuder grillkol av högsta kvalité gjort av värmländsk björk.

Krusidull Konfekt

Erbjuder hantverkskonfekt sötad med värmländsk honung

Levande Jord

Erbjuder lokalt & regenerativt odlade grönsaker och blomster.

Löfbergs

Lövnäs Musteri

Lövnäs Musteri drivs av fyra tjejer som i ung ålder började tillverka flädersaft från fläderbuskarna i trädgården för att sälja till grannar. Saften blev en succé och sedan dess har tjejerna utvecklat Lövnäs Musteri och utökat sortimentet med fler goda drycker. Här hittar du försäljning av saft, must och cider.

Mor Carins Ostkaka

Mor Carins lagar hemlagad ostkaka och kalvdans gjorda på närliggande gårdars mjölk och helt utan tillsatser och konserveringsmedel. Tillagade efter ett gammalt recept, alltså en riktig delikatess. Här säljs även god sylt och lax.

Mosserud Gård

Värmskogs bageri

Malin Lindholm driver Värmskogs bageri sen en tid tillbaka. Malin bakar allt från grunden och du hittar en del av hennes bakverk bland annat på Värmskogs Café. Allt från bullar, kakor, biskvier, och surdegsbröd finns i Malins sortiment.