Matproducenter Hammarö


Lövnäs Musteri

Svampstigen 105, Hammarö
Lövnäs Musteri drivs av fyra tjejer som i ung ålder började tillverka flädersaft från fläderbuskarna i trädgården för att sälja till grannar. Saften blev en succé och sedan dess har tjejerna utvecklat Lövnäs Musteri och utökat sortimentet med fler goda drycker. Här hittar du försäljning av god must, juice, saft och sylt och de visar också upp tillverkning av must och juice.

Lillängshamnens Restaurang

Lillängshamnen, 66331
Lillängshamnen är ett familjeföretag som drivs av tredje generationen och röker fortfarande fisk på samma vis som när deras farmor Doris stod för rökning, allt efter familjens hemliga alspånsblandning och unika rökprocess. I Lillängshamnen hittar du en trevlig fiskrestaurang med utsikt över vackra Vänern och i butiken kan du handla delikatesser från sjö och hav som färsk fisk och skaldjur, varmrökta fiskar och såser och röror. Restaurangen erbjuder alla våra delikatesser på tallrik.

Circulero

Lillängshamnen, 66331
Cirkulero kommer sälja cirkulära produkter. Kaffesäckar & vattenslangar som skulle eldats upp får istället en het comeback på marknaden i nya former med flera funktioner. Alla med en helt unik design & historia.