Familjedag

2 minuters läsning

Familjedag

Tips och idéer på roliga aktiviteter för dig och din familj. Här är några förslag:

Hammarö Skatepark 

Kom och testa Hammarö skatepark som ligger placerad vid Mörmo gård, i en gammal villaträdgård. Skateparken är en streetpark med stenbänkar, trappor med handräcken, banks, hippar, en gjuten bowl och ramp. Sommartid är Café Mörmogård öppet där det bland annat serveras bakverk och glass i den gamla villaträdgården där även hundar är välkomna.  I anslutning till skateparken finns även en frisbeegolfbana med nio hål i fin skogsmiljö.   

Hammarö Pumptrackbana 

Har ni testat pumptrackbanan? Det är en rolig och fartfylld aktivitet för hela familjen. En pumptrackbana är en slinga med kurvor, kullar och dalar som är utformad för cyklister som vill öva sina färdigheter och ha kul. Det är en aktivitet som passar både barn och vuxna och kan vara en utmärkt möjlighet att tillbringa tid tillsammans. Det ger dig en bra möjlighet att förbättra din balans, koordination och teknik medan du har roligt.

Ta med cykel, hjälm och skyddsutrustning och prova pumptracbanan. Det är en aktivitet som kan ge många lekfulla timmar och skapa fina minnen för hela familjen.

Skoghalls Bangolfklubb 

Ta en runda på äventyrsgolfen och filtbanan och njut av en härlig stund. Bangolf, även känt som minigolf, är en populär form av golf som spelas på mindre banor med olika hinder och utmaningar. Klubben ger dig möjlighet att spela bangolf i organiserade tävlingar eller bara för skojs skull.

Kayakomat

SUP eller kajak ger dig möjlighet att njuta av naturen, motionera och koppla av på vattnet. Det är en populär aktivitet för både ensamresenärer och grupper, och det kan vara en fantastisk upplevelse att utforska sjöar, floder och kuststräckor.

Med Kayakomat kan du hyra SUP och kajak på en smidigt sätt och få en fantastiskt upplevelse tillsammans med familjen i vår härliga skärgård!