För livsnjutare

2 minuters läsning

Foto:

Erik Edgren

För livsnjutare

Här kommer några avkopplingstips för dig och din familj.

Hammarö Vandrarhem

Bo härligt naturnära och bekvämt på nyrenoverade Hammarö vandrarhem. Här finns moderna faciliteter och en fräsch atmosfär. För att få ut det mesta av din vistelse på Hammarö vandrarhem, se till att utforska området och dra nytta av de naturnära möjligheterna som platsen har att erbjuda.

Hammarö Vandrarhem

Hammarö Vandrarhem

Hammarö Golfklubb

Varför inte börja dagen med en runda på Hammarö golfklubb som ligger bortanför vandrarhemmet. Här kan du spela på en vackert naturnära 18-hålsbana, träna svingen på övningsområdet eller testa korthålsbanan. 

Att börja dagen med en runda på Hammarö golfklubb kan vara en avkopplande och givande upplevelse. Efter rundan kan du återvända till vandrarhemmet för att koppla av och njuta av den bekväma miljön.

Hammarö Golf Klubb

Hammarö Golf Klubb

Hammarö Trolling

Du kan boka ett exklusivt och bekvämt fiskeäventyr med Hammarö trolling, där du kan få chansen att fånga kanske gös eller abborre. Höst och vår brukar också laxfisket på Vänern vara bra. Här blir ni omhändertagna av en erfaren fiskeguide och all utrustning som behövs ingår.

 Det är alltid bra att boka fiskeäventyr med en pålitlig och erfaren arrangör som Hammarö trolling för att säkerställa en säker och givande upplevelse. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller nybörjare, kan du dra nytta av deras kunskap och expertis för att fånga fisk och njuta av fisket på bästa möjliga sätt. Du kan också boka med mat från Lillängshamnens fiskrökeri om du önskar.

Hammarö Trolling

Hammarö TrollingHammarö Sydspets

Varför inte ta en picknick vid Hammarö sydspets ? Sydspetsen har en fantastisk miljö vid Vänern och erbjuder en vacker utsikt över inhavet, vilket gör det till en perfekt plats att njuta av en måltid utomhus. Hammarö sydspets är omgivet av naturskönhet, inklusive Vänerns blånande vatten, grönskande skogar och fridfulla vyer. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet.

För att göra din picknick ännu bättre kan du ta med god mat, dryck och en filt. Säkerligen kommer du att uppskatta den fantastiska miljön vid Vänern.

Hammarö Sydspets

Hammarö Sydspets