Besöksinformation

Besöksinformation

Här hittar du besöksinformation för Karlskoga

Visit Karlskoga Degerfors har en Turistinformation i Karlskoga och en Turistbyrå i Degerfors. Vi tar hand om dig som planerar din resa hit, hjälper till att planera dina aktiviteter, konferenser och välja boende. 

Utveckling inom turism är betydelsefullt när det gäller att tillsammans utveckla företag till en bättre lönsamhet och säljbara produkter. Visit Karlskoga Degerfors samarbetar aktivt med Region Örebro län, Visit Värmland, Värmlands Bergslag och Visit Sweden.

I Karlskoga är turismen en del i kommunens verksamhet via Servicecenter och avdelningen Näringsliv och Tillväxt. Servicecenter är öppet alla vardagar. I Degerfors är turismen en del i kommunens verksamhet via näringslivskontoret. Sommartid drivs turistbyrån av sommarpersonal. För bästa tillgänglighet kopplas telefon och e-post till Degerfors turistbyrå, över till Degerfors Näringslivskontor vintertid. 

Karlskoga Servicecenter Turistinformation

Katrinedalsgatan 4                                               Öppettider:  
691 31 Karlskoga                                                 mån-fre 7.30-16.00           
tel +46 (0)586-61 000                                          E-post info@karlskoga.se                                                

Avvikande öppettider kan förekomma vid storhelg.  23/12 (dag före julafton) stänger vi kl. 12:00. 30/12 (dag före nyårsafton) stänger vi kl. 12:00.5/1 (trettondagsafton) stänger vi kl. 12:00.