Realiser drømmen om det perfekte spa-oppholdet

2 minuters läsning

Realiser drømmen om det perfekte spa-oppholdet

Drømmer du om å slappe av og bare leve i nuet? I Karlstad-området kan du nyte spaopplevelsen til det fulle – velg mellom toppmoderne fasiliteter i sentrum eller en magisk herregård på landsbygden. Uansett hva du velger er du garantert en pause fra hverdagens kjas og mas. La drømmen om en en spahelg bli til virkelighet!

Matilda Steen

Vana Spa 

Dette er stedet for deg som ønsker å slappe av i elegante omgivelser i byens sentrum. Hos Vana Spa på Elite Stadshotell i Karlstad finner du et hydromassasjebasseng som tilbyr varm massasje fra topp til tå, i tillegg til en haman, badstue og opplevelsesdusjer. Mens du finner den ultimate følelsen av fred og ro kan du nyte utsikten av Klaraälvens glitrende vann, bedre kjent som “Trysilelva” på norsk. Vana Spa tilbyr også et rikt utvalg spabehandlinger for deg som ønsker det lille ekstra, for eksempel en avslappende ryggmassasje eller en forfriskende ansiktsbehandling.

Se Karlstads hustak fra Rooftop By Vana

två kvinnor som tar en selfie på en takbar

Som gjest hos Vana Spa får du også gratis tilgang til Rooftop by Vana, med oppvarmet takbasseng, dusjer og takbar. I baren finner du et eksklusivt utvalg av forfriskende drikker, snacks og god mat. På sommertid settes det ut solsenger og sittegrupper for hyggelige og avslappende stunder i solen. Ikke gå glipp av muligheten til å ta heisen opp til fjerde etasje og Rooftop by Vana. Her får du en fantastisk utsikt over Klarälven og Karlstads hustak.

  • Pris: fra 495 kr
  • Aldersgrense: 18 år for spa og behandlinger
  • Åpningstider: mandag – søndag 09.00-21.30 (timebestillinger på 2,5 timer)
  • Spa-pakken din inkluderer 2,5 timers tilgang til spa og en badekåpe, badehåndklær og tøfler + tilgang til Rooftop By Vana

Dömle Spa & Resort

På Dömle Spa & Resort kan du unne deg litt luksus på en praktfull herregård i landlige omgivelser. Her tilbys du som gjest en enestående spa-avdeling med både innen- og utendørsbassenger. Utsikten over Smårissjön løfter hele opplevelsen og legger til rette for den etterlengtede følelsen av fred og ro. Her finner du også badstu, lounge, relaxavdeling med behagelige lenestoler, jacuzzi, bar og en stor terrasse. Kanskje frister det med en drink eller et fruktfat i perfekt tempererte omgivelser?

Spa kombinert med matopplevvelse

I disse lekre omgivelsene kan du velge én av to pakketilbud for en unik matopplevelse. Lunch-spa inkluderer et måltid og spa-inngang. Middags-spa inkluderer en treretters middag i herregårdens matsal med sprudlende drikke, spekekjøtt samt spa-inngang.

  • Pris lunch-spa: 695 SEK per person.
  • Pris middags-spa: 1295 SEK per person
  • Aldersgrense: 18 år for spa (fra 16 år i følge med en foresatt).
  • Åpningstider 11.30-15.00 eller 15.30-19.30
  • Begge alternativ inkluderer 4 timers spa-inngang