Afternoon tea på Alsters herrgård

1 minuts läsning

Afternoon tea på Alsters herrgård

Ta med en vän och njut av den maffiga fikabuffén på Alsters herrgårds klassiska Afternoon tea. Konditorn på Alsters herrgårdscafé dukar upp scones, tårtor, bakverk och annat gott under alla helger i oktober.

Afternoon tea

Gör en mysig höstutflykt till Alsters herrgård som ligger åtta kilometer öster om Karlstad. Alsters herrgård är skalden Gustaf Frödings minnesgård. 1700-talsherrgården ligger vackert belägen i en lummig trädgård med ädellövskog och utsikt över Vänern.

På Alsters herrgård kan du njuta av klassisk Afternoon tea i höst. Konditorn i Alsters herrgårdscafé dukar upp en imponerande buffé med hembakade scones, tårtor, bakverk och annat gott. Afternoon tea är ett härligt sätt att tillbringa en mysig eftermiddag tillsammans med en vän.

Afternoon Tea serveras helger i oktober 2021 med start den 9 oktober. Sittningar lördagar och söndagar 14.00-16.00 och 16.30-18.30.

Pris vuxen: 215 kr.

Pris barn upp till 12 år: 110 kr.

0 – 2 år gratis.

Endast bordsbokning via alstersherrgard@karlstad.se eller 054-540 23 50. Bokningen är öppen vardagar på kontorstid och aktuella helger under oktober från 12.00. Bokning via e-post är att föredra då de inte alltid har möjlighet att svara i telefon.

Läs mer och boka Afternoon tea här.