Följ FBK's hemmamatcher på Löfbergs Arena

2 minuters läsning

Följ Färjestad BK’s hemmamatcher på Löfbergs Arena

Fartfylld ishockey på elitnivå i Löfbergs Arena

Var med när Karlstads stoltheter i Färjestad BK, även kallade FBK, kämpar om en topplacering i elitserien i ishockey. Säkra en biljett till deras hemmamatcher som naturligtvis spelas på Löfbergs Arena som ligger vackert belägen bredvid Klarälven. Med gott om parkeringsplatser i anslutning till arenan och goda kommunikationer med kollektivtrafiken från centrala Karlstad är det lätt att ta sig både till arenan och därifrån igen.

Kika på spelschemat här: https://www.farjestadbk.se/spelschema/SHL_2021_regular

Löfbergs Arena vid Klarälven
Löfbergs Arena vid Klarälven.

Flera matalternativ under hockeymatcherna

När du väl är på plats på Löfbergs Arena så kan du välja mellan fyra restauranger med olika inriktningar. Välj var någonstans du vill sitta och vilken slags mat som du är sugen på medan du tar del av en spännande hockeyupplevelse. Tänk på att du behöver förboka mat och dryck på flera av restaurangerna så att det bara är att njuta av kvällen när du väl är på plats. Här finns alla alternativen att läs mer om.

På Golden Star kan du både äta och dricka före och under själva matcherna. Välj bland olika alternativ när det gäller både mat och var någonstans du sitter under matchen. Läs mer om Golden Star här.

Och på The Locker Room kan du njuta av en streetfood-inspirerad meny innan själva matchen börjar. Läs mer om The Locker Room här.

Vill du uppleva mat och dryck i högsta klass i en exklusiv miljö både före och under matchen kan du välja The Chefs Table. Här ingår en sjurätters avsmakningsmeny samt dryckespaket. Läs mer om The Chefs Table här.

Till sist finns även Guldbaren som är exklusivt endast för så kallade Guldpartners.

Gratis hockeybussar till Löfbergs Arena

Under säsongen till varje hemmamatch i SHL bjuder Färjestad BK på gratisbussar fram och tillbaka mellan Stora torget i centrala Karlstad och Löfbergs Arena. Gratisbussarna går varje halvtimme enligt följande tidsschema:

Avgång Stora torget till Löfbergs Arena:
120, 90, 60 och 30 minuter innan nedsläpp

Avgång från Löfbergs Arena till Stora torget:
30, 60 och 90 minuter efter matchslut

Hållplatsen på Stora torget kommer att vara nedanför Tingvallagymnasiet.

Läs mer här: https://www.farjestadbk.se/spelschema/hockeybussar