Följ FBK's hemmamatcher på Löfbergs Arena

3 minuters läsning

Följ Färjestad BK’s hemmamatcher på Löfbergs Arena

Var med när Karlstads stoltheter i Färjestad BK, även kallade FBK, kämpar om ännu en topplacering i elitserien i ishockey. Följ dem på hemmaarenan Löfbergs Arena i jakten på nya segrar.

Fartfylld ishockey på elitnivå i Löfbergs Arena

Säkra en biljett till hemmamatcherna som spelas på Löfbergs Arena, vackert belägen bredvid Klarälvens strand och med travbanan som närmaste granne. Med gott om parkeringsplatser i anslutning till arenan och goda kommunikationer med kollektivtrafiken från centrala Karlstad är det lätt att ta sig både till arenan och därifrån igen.

Spelschemat för 2023/2024 är klart

Nu är schemat för hemmamatcherna klart så in och kika och bocka av i din kalender när du ska heja på Karlstads stoltheter på Löfbergs Arena!
Här hittar du alla FBK’s hemmamatcher.

Löfbergs Arena vid Klarälven
Löfbergs Arena vid Klarälven.

Flera matalternativ under hockeymatcherna

När du väl är på plats på Löfbergs Arena så kan du välja mellan tre restauranger med olika inriktningar. Välj var någonstans du vill sitta och vilken slags mat som du är sugen på medan du tar del av en spännande hockeyupplevelse. Tänk på att du behöver förboka mat och dryck på flera av restaurangerna så att det bara är att njuta av kvällen när du väl är på plats.

På Golden Star kan du både äta och dricka före och under själva matcherna. Välj bland olika alternativ när det gäller både mat och var någonstans du sitter under matchen. Läs mer om Golden Star här.

Och på The Locker Room kan du njuta av en streetfood-inspirerad meny innan själva matchen börjar. Läs mer om The Locker Room här.

Vill du uppleva mat och dryck i högsta klass i en exklusiv miljö både före och under matchen kan du välja The Chefs Table. Här ingår en sjurätters avsmakningsmeny samt dryckespaket.

Runt om i arenan finns också de vanliga kioskerna som serverar kaffe, godis, snacks och korv. Du hittar dem på båda våningsplanen så det är aldrig långt att gå. Det finns även flera barer för den som är sugen på en öl innan eller under matchen och vill du mätta hungern med en burgare finns LA Burgers på tre ställen i Löfbergs Arena: Entréhallen, E2-sektionen och i Riverside Bar. Menyn består av burgare med bra råvaror, i olika varianter och för alla smaker – även för dig som är vegetarian eller allergiker.

Gratis hockeybussar till Löfbergs Arena

Under säsongen till varje hemmamatch i SHL bjuder Färjestad BK på gratisbussar fram och tillbaka mellan Stora torget i centrala Karlstad och Löfbergs Arena. Gratisbussarna går varje halvtimme enligt följande tidsschema:

Avgång Stora torget till Löfbergs Arena:
120, 90, 60 och 30 minuter innan nedsläpp

Avgång från Löfbergs Arena till Stora torget:
30, 60 och 90 minuter efter matchslut

Hållplatsen på Stora torget kommer att vara nedanför Tingvallagymnasiet.

Läs mer här: https://www.farjestadbk.se/planera-din-matchdag