Hållbar shopping i Karlstad

2 minuters läsning

Hållbar shopping i Karlstad

Vad sägs om lite hållbar shopping? Eller unna dig själv ett oväntat fynd bland hyllor och lådor.

Second hand

Ge dig ut och fynda bland hyllorna efter något nygammalt.

Hållbar shopping  

Vi vill tipsa dig om Dalarnes Antik & Kuriosa som är en second hand-butik och här kan du handla det mesta inom antikt och kuriosa. Vi vill även tipsa om Karlstad Antik och Second Hand, här finner du ett stort utbud av antika fynd bland mycket annat. 

Läs mer om Dalarnes Antik & Kuriosa på Smarta Kartan 

Läs mer om Karlstad Antik och Second Hand på deras webbplats 

Är inte antik och kuriosa det som du är ute efter kan du istället besöka Rekoroben som är en second hand där du kan både köpa och sälja fräscha för-älskade damkläder, skor och accessoarer. Här finns utvalda kläder i olika stilar i storlek 34 till 50 samt även barnkläder. Du kan till och med hyra kläder om du inte skulle vilja köpa dem för evigt. Eller kanske Brilliantens second hand-butik som ligger bredvid Busstationen där du hittar bland annat kläder och andra intressanta prylar. 

Läs mer om Rekoroben på Smarta Kartan 

Läs mer om Brilliantens Second Hand på Vintagekartan 

Ska du ta en liten tripp utanför Karlstad och fynda udda ting? Då kan det vara bra att veta att Antik & Design i Molkom har ett stort utbud av möbler, porslin, prydnadssaker och annat som bara väntar på att bli hittade av någon som vill ge sakerna ett nytt hem. Du kan också ta vägen till Berg Säteri Antik & Kuriosa i Väse där du hittar antikt och kuriosa, främst saker av svensk och skandinavisk design.

Läs mer om Antik & Design på deras webbplats 

Läs mer om Berg Säteri Antik & Kuriosa på Smarta Kartan