Hotell för barnfamiljen

2 minuters läsning

Hotell för barnfamiljen

Boka en weekend på något av Karlstads hotell där du möts av personlig service och hög komfort. För familjen som vill ha det där lilla extra – boka hotell med pool! Njut av atmosfären i staden då många hotell bara har några minuters promenadavstånd till stadens kärna - nära till aktiviteter och utflyktsmål som passar hela familjen.

Hotell med pool

Scandic Klarälven

Här bor du lättillgängligt från E18. Naturen runt knuten, utsikt över Klarälven och 10 minuters promenad till centrum. Ta ett dopp i poolen, njut av relaxen och ät gott i hotellets restaurang!  
scandichotels.se/hotell/sverige/karlstad/scandic-klaralven

Best Western Gustaf Fröding

Karlstads största hotell ligger några kilometer utanför stadskärnan och har nära till både natur, centrum och andra aktiviteter. På hotellet finns både biljard, relaxavdelning och utomhuspool (uppvärmd sommartid). Något för alla!
gustaffroding.se

Centrala hotell

Clarion Collection Hotel Plaza

Gångavstånd till allt i Karlstads centrum och nära till både bussar och tåg. På Plaza finns också en relaxavdelning där du kan ta ett dopp i jacuzzin och koppla av i bastun och njuta av utsikten över takåsarna.
strawberry.se/hotell/sverige/karlstad/clarion-collection-hotel-plaza

Best Western Hotel Savoy

Centralt beläget mitt i Karlstad med restaurangen (och familjefavoriten!) Pinchos och Scalateatern som närmsta granne. Nära till kultur, shopping, nöjen och aktiviteter.
savoy-karlstad.se

Scandic Karlstad City

Här bor du i det gamla polishuset mitt i centrum. Njut av relaxavdelning, bastu och bubbelpool. Pannkakor till frukost samt andra barnvänliga rätter på restaurangens meny.
scandichotels.se/hotell/sverige/karlstad/scandic-karlstad-city

Scandic Winn

Nära till både Sandgrundsudden med både Värmlands Museum och Sandgrund Lars Lerin finns detta hotell med alla tänkbara bekvämligheter. Värmländska specialiteter samt barnvänliga alternativ finns att tillgå på restaurang Brasseriet Winn!
scandichotels.se/hotell/sverige/karlstad/scandic-winn

Elite Stadshotellet Karlstad

Centralt vid Klarälvens strand ligger detta anrika hotell med anor från 1870-talet. Moderna rum med alla bekvämligheter. På hotellet finns även Vana spa samt Rooftop by Vana, så håll utkik efter familjedagar! I och med läget är det promenadavstånd till såväl centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.
elite.se/sv/hotell/karlstad/stadshotellet

Campingar

Swecamp Bomstadbaden

På bästa läge precis vid Vänerns strand, några kilometer från stadens kärna, ligger Bomstadbaden. Kallas även för Värmlands riviera med den vackra 400 meter långa sandstranden. Här kan hela familjen bo i en fullt utrustad strandstuga med nära till aktiviteter.
bomstadbaden.se

First Camp Skutberget

Endast tio minuter från Karlstads centrum ligger First Camp Skutberget. Naturskön miljö vid Vänerns vackra strand där äventyret aldrig är långt borta.
www.firstcamp.se/destination/skutberget-karlstad