Låt drömmarna om en spastund bli verklighet

2 minuters läsning

Låt drömmarna om en spastund bli verklighet

Drömmer du om att få koppla av en stund och leva i nuet? I Karlstad med omnejd finns det spa i citymiljö eller på landet i en magisk herrgårdsmiljö. Vi erbjuder dig två olika upplevelser, välja det som lockar dig mest. Låt drömmarna om en spastund bli verklighet.

Matilda Steen

Vana Spa 

Vana Spa är perfekt för dig som vill koppla av i en elegant och inspirerande miljö mitt i stan. På Vana Spa på Elite Stadshotellet i Karlstad finns en hydromassagepool, som ger dig härlig, avslappnande massage, från nacke ner till fötterna. Här finns också ett Hamam, en ång- och torrbastu samt upplevelseduschar. Allt detta med fantastisk utsikt över Klarälvens glittrande vatten. Framför den mysig brasan skapas den ultimata känslan av lugn och ro. Vana Spa erbjuder även sina gäster härliga spabehandlingar för den som vill ha det lilla extra, förslagsvis en avkopplande ryggmassage eller en uppfriskande och lyxig ansiktsbehandling.

Se Karlstads takåsar från Rooftop by Vana

Som gäst på Vana Spa ingår även fri tillgång till Rooftop By Vana, med uppvärmd takpool, duschar och takbar. I Rooftopbaren finner du ett exklusivt utbud av läskande drycker, snacks och god mat som du kan beställa. Under sommaren står solsängarna och de bekväma sittgrupperna uppställda för sköna och avkopplande stunder i solen. Så missa inte tillfället att ta hissen upp till våning 4 och Rooftop by Vana. Här erbjuds du en magnifik utsikt över Klarälven och Karlstads takåsar.

två kvinnor som tar en selfie på en takbar
  • Pris: från 495 kr 
  • Åldersgräns: 18 år för spa och behandlingar 
  • Öppettider: måndag – söndag 09.00-21.30 (slottider på 2,5 timmar)
  • I ditt spapaket ingår 2,5 h spaentré och morgonrock, badlakan och tofflor + tillgång till Rooftop By Vana

Dömle Spa & Resort 

På Dömle Spa & Resort ges du möjligheten att lyxa till det i en unik och magisk herrgårdsmiljö mitt ute på landet. Här erbjuds du som gäst, en enastående spaavdelning med både inomhus och utomhuspooler. Utsikten över Smårissjön höjer hela upplevelsen och skapar en rofylld stund. Här finns också bastu, lounge, relaxavdelning med sköna vågfåtöljer, jacuzzi, bar och en stor härlig terrass. Dömle Spa & Resort erbjuder även behandlingar, mysiga rum och fantastiskt god mat och dryck. Kanske lockar en drink eller en god fruktbricka dig i den skönt tempererade miljön? 

Spa i kombination med matupplevelse

I den läckra och drömlika omgivningen finns här möjligheten att boka på två olika paket för dig som också är intresserad av en unik matupplevelse. I lunchspa ingår en måltid samt spaentré. I middagsspa ingår en trerätters i herrgårdens matsal med bubbel, charkbricka samt spaentré.

  • Pris lunchspa: 695kr per person. 
  • Pris middagsspa: 1295 kr per person
  • Åldersgräns: 18 år för spa (fr. 16 år i målsmans sällskap). 
  • Öppettider 11:30-15.00 eller 15:30-19:30 
  • I ditt spapaket ingår 4h spaentré