Magisk julstämning på Wermland Opera

1 minuts läsning

Magisk julstämning på Wermland Opera

Välkommen till den traditionsenliga Fasadshowen och även den sagolika Julvandringen. Båda har premiär 28 november på Wermland Opera.

En färgsprakande fasadshow på Wermland Opera

Lagom till 1:a advent 2021 bjuder Wermland Opera på en fantastisk ljus- och ljudshow mot operahusets södra vägg. Fasadshowen visas när mörkret lagt sig, mellan den 28 november till 12 december. Välkommen till ett magiskt gratisevenemang som passar alla – stora som små!

Läs mer om Fasadshowen här.

Julvandring på Wermland Opera i Karlstad.

En sagolik julvandring

Äventyret börjar utanför stadens operahus vars stora, knarrande port står på glänt. Vågar du öppna? Här inne gömmer sig en skimrande sagovärld du aldrig tidigare skådat. Det är en värld tillägnad alla barn som vet och förstår att julen är magisk! Din vägvisare genom äventyret är en gyllene bok med en hemlig karta. Den leder dig genom fantasins förtrollande värld. Ta din vän i handen och följ med genom operans skrymslen och salonger, våningar och vrår. Via pepparkaksportalen till pralinpassagen, det underliga underlandet, tomtens makalösa verkstad och isslottet i rimfrostens rike där snön aldrig tycks sluta falla…

Julvandringen pågår mellan 28 november och 31 december och biljetter kan du köpa på Wermlands Operas webbplats.

Läs mer och boka biljett till Julvandringen här.