Nyår i Karlstad 2023

3 minuters läsning

Nyår i Karlstad 2023

Fira in det nya året med ett av Karlstads trevliga nyårspaket! Har kan du dansa dig svettig, koppla av och ladda batterierna på spa eller unna dig en riktigt vällagad femrättersmeny.

Skåla in nyåret!

Fira in det nya och ut med det gamla.

Nyår på Gustaf Fröding Hotell i Karlstad  

Gustaf Fröding erbjuder ett härligt firande fullt med dans där Sandins står för underhållningen, det serveras även god mat i form av en välfylld nyårsbuffé.  

I nyårspaketet ingår en välkomstdrink, nyårsbuffé samt entré till dansen. Vid 12-slaget när det är dags att fira in det nya året får ni ett glas bubbel att skåla med. Dagen efter väntas en frukostbuffé som ni kan njuta av efter att ni har vaknat. Innan hemfärd kan ni passa på att avsluta vistelsen med att besöka gymmet eller relaxen som även ingår i paketet, glöm i så fall inte bad & träningskläder!  

Läs mer om nyår på Best Western Gustaf Fröding Hotell 

Nyårsafton på Elite Stadshotellet i Karlstad

På Elite Stadshotellet kan du fira in det nya året med en nyårsweekend med ankomst antingen den 30 eller 31 december. Du övernattar två nätter och på nyårsafton bjuds du på en trerätters nyårssupé i den vackra Vintermatsalen. Tolvslaget firas in på Rooftop by Vana på hotellets tak. Där får ni tar del av den enastående utsikten över Klarälven och stadens magiska fyrverkerier ackompanjerat av ett glas Champagne och tilltugg. Under din vistelse besöker du också Vana Spa som ligger i hotellets nybyggda del. Du väljer själv om du vill gå på spa dagen före eller dagen efter nyårsafton. För extra lyx och avkoppling kan du också boka in en spabehandling. Vad sägs om olika ansiktsbehandlingar, massage eller ett avslappnade kurbad? 

Slappna av till max genom att gå på en hamamritual, relaxa i hydromassagepoolen medan du samtidigt njuter av den fina utsikten över Klarälven eller kanske njuta av en god smoothie framför den öppna spisen!  

Läs mer om nyår på Elite Stadshotellet Karlstad 

Nyårssupé på Olssons Bazar

I den mysiga stadsdelen Inre hamn hittar du Olssons Bazar. Ta del av deras femrätters nyårssupé på tu man hand eller med hela kompisgänget. Det finns två sittningar att välja på, kl. 17.30 eller kl. 20.30. Av rätterna som kommer att serveras finns bland annat en delibricka eller ostbricka för vegetarianer, Väner gös eller grillad rotselleri och som avslutning choklad & hallon i en magisk kombination.

Läs mer om nyår på Olssons Bazar

Evenemang på nyårsafton

För dig som vill ha lite underhållning på självaste nyårsafton så har vi två tips! Wermland Opera ger sin sista föreställning av hösten och vinterns stora musikal – Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. En charmig och lekfull komedi där du följer krutgubben Allan Karlssons osannolika och äventyrliga flykt från sitt födelsedagsfirande på äldreboendet. Allan kliver ut genom fönstret och tar dig med på en tidsresa och sin egen livsresa runt om i världen – från Byringe till Bali. Så passa på att uppleva denna musikaliska smällkaramell för sista gången!

På Scalateatern är det premiär för Cabary´s traditionsenliga revy. Det utlovas skratt, show, dans, teater och musik – allt för en perfekt kväll att inviga det nya året med. Föreställningen ges både klockan 15.00 och 19.00. Sedan följer åtta föreställningar i januari för denna nyårsrevy som blanda lokala händelser med aktuella nyheter och med material skrivet av lokala textförfattare.

Läs mer om Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
Läs mer om Cabary