Nyår i Karlstad

3 minuters läsning

Nyår i Karlstad

Fira in det nya året med ett av Karlstads trevliga nyårspaket! Har kan du dansa dig svettig, koppla av och ladda batterierna på spa eller unna dig en riktigt vällagad trerättersmeny.

Skåla in nyåret!

Fira in det nya och ut med det gamla.

Nyår på Gustaf Fröding Hotell i Karlstad  

Gustaf Fröding erbjuder ett härligt firande full med dans där Sandins står för underhållningen, det serveras även god mat i form av en välfylld nyårsbuffé.  

I nyårspaketet ingår en välkomstdrink, nyårsbuffé samt entré till dansen. Vid 12-slaget när det är dags att fira in det nya året får ni ett glas bubbel att skåla med. Dagen efter väntas en frukostbuffé som ni kan njuta av efter att ni har vaknat. Innan hemfärd kan ni passa på att avsluta vistelsen med att besöka gymmet eller relaxen som även ingår i paketet, glöm i så fall inte bad & träningskläder!  

Läs mer om nyår på Best Western Gustaf Fröding Hotell 

Nyårsafton på Elite Stadshotellet i Karlstad

På Elite Stadshotellet kan du fira in det nya året med en nyårsweekend. Du övernattar två nätter och på nyårsafton bjuds du på en trerätters nyårssupé i den vackra Vintermatsalen. Under din vistelse besöker du också Vana Spa som ligger i hotellets nybyggda del. Du väljer själv om du vill gå på spa dagen före eller dagen efter nyårsafton. För extra lyx och avkoppling kan du också boka in en spabehandling. Vad sägs om olika ansiktsbehandlingar, massage eller ett avslappnade kurbad? 

Slappna av till max genom att gå på en hamamritual, relaxa i hydromassagepoolen medan du samtidigt njuter av den fina utsikten över Klarälven eller kanske njuta av en god smoothie framför den öppna spisen!  

Läs mer om nyår på Elite Stadshotellet Karlstad 

Nyårsmiddag på Hotell Drott i Karlstad

Känns tvådagars firande för länge för dig men vill ändå fira in nyåret på ett lugnt och trevligt vis? Du kan vara lugn, vi har ett tips som även kan passa dig! 

På Clarion Collection Hotell Drott serveras en trerättersmiddag där ni tillsammans kan njuta av en trevlig stund fylld med god mat. Boka ditt paket och njut av en utsökt hummersoppa till förrätt, mjukbakad oxfilè eller torskrygg med tillbehör som huvudrätt samt ett gott avslut på middagen med en trippel chokladmoussétårta som efterrätt. Boka och njut av ett trevligt nyårsfirande!  

Läs mer om nyårsaftonspaket på Clarion Collection Hotel Drott 

Nyår på Pitcher´s

Även hos Pitcher´s kan du avsluta året på bästa sätt. Här får du en välkomstskål innan du blir serverad trerättersmiddagen. Till förrätt blir det toast Skagen på smörstekt brioche, till varmrätt oxfilé Tournedou och till efterrätt kan du njuta av en karamellpannacotta med halloncouli.

Tolvslaget firas på Pitcher´s uteservering och sedan fortsätter festen i nattklubben där en DJ spelar musik hela kvällen.

Läs mer om Pitcher´s

Evenemang på nyårsafton

För dig som vill ha lite underhållning på självaste nyårsafton så har vi två tips! Wermland Opera ger sin sista föreställning av hösten och vinterns stora musikal – Titanic the musical. Följ med på resan över Atlanten och träffa passagerarna och ta del av deras olika livsöden, från tredje till första klass. Missa inte sista chansen att uppleva denna hisnande, överväldigande och drabbande musikalupplevelse för sista gången!

På Scalateatern är det premiär för Cabary´s traditionsenliga revy. Det utlovas skratt, show, dans, teater och musik – allt för en perfekt kväll att inviga det nya året med. Föreställningen Spot on! ges både klockan 15.00 och 19.00. Sedan följer sex föreställningar i januari för denna nyårsrevy som blanda lokala händelser med aktuella nyheter och med material skrivet av lokala textförfattare.

Läs mer om Titanic the musical på Wermland Opera
Läs mer om Spot on på Cabary