Relax i Karlstad

3 minuters läsning

Relax i Karlstad

Kom ifrån vardagen en stund och slappna av till max! Vi vill tipsa dig om några platser med olika utbud att besöka. Välj utifrån det som faller dig i smaken!

Relax och spa

Ibland behöver vi alla rymma ifrån vardagen, boka in dig och njut!

Relax på Suzie Picant

Är du ute efter att koppla av en kort stund och njuta av en riktigt bra massage? Suzie Picant – Karlstad spa & hudklinik erbjuder dig den perfekta massagen för maximal avkoppling. Här kan du välja mellan olika paket allt från massage, kroppsbehandlingar, duopaket och topptilltå-behandlingar. Välj om du vill gå på massage själv eller om du vill ta med en kompis eller arbetskollega, unna er en avslappnande upplevelse.

Läs mer om Suzie Picant Karlstad Spa & Hudklinik 

Jacuzzi och bastu på Karlstad Relax Spa

Vill du hyra en relaxavdelning helt privat och uppleva en fantastisk och unik relaxupplevelse med massa färger? Då ska du boka relaxtid på Karlstad Relax Spa. På plats finns en jacuzzi för 6 personer, en bastu, ett rökrum (endast vattenpipa), TV med bland annat Netflix, Viaplay och olika sportkanaler. Lokalen är utrustad med både belysning och inredning för att bidra med en trevlig miljö. Här kan du välja mellan fyra olika paket, allt från ett paket med endast relax och läsk till ett paket med relax, alkoholfria välkomstdrinkar, levande ljus, blommor, tårta, fruktfat, snacks m.m.

Läs mer om Karlstads Relax Spa 

Sand mellan tårna året om på Kusten

Kusten på Hammarö är en solljusanläggning och här får du en känsla av svensk kustmiljö. På plats finner du en sandstrand som är 35 m2 stor och som rymmer plats för 14 personer. Här finns även bryggor och sjöbodar. På bryggan finner du en bar och här har du möjligheten att bli serverad kalla drycker men även varma drycker om så önskas. Vill du besöka en solig strand mitt i vintern? Då är den här platsen perfekt för dig!

Läs mer om Kusten på Hammarö

Deluxe spa på Villa Fryksta

Villa Fryksta erbjuder spabad och bastu för både övernattande och dagsgäster. Här kan totalt 12 personer vistas samtidigt. Villa Fryksta erbjuder ett deluxe paket som kan bokas om du vill övernatta och njuta av spaavdelningen som finns på plats. Du har även möjligheten att boka spaavdelningen utan övernattning.

Läs mer om relax på Villa Fryksta 

Helt nya Vana Spa på Elite i Karlstad

Elite Stadshotellet har sin egna nyöppnade spaavdelning, Vana Spa. Här kan du koppla av till max i en elegant miljö. På plats finns en pool, hamamritual, ång- och torrbastu samt olika upplevelseduschar. Här har du även en utsikt över Klarälven, bättre än så blir det väl inte? Boka din spatid och njut av en lyxig upplevelse, passa på att gå på en spabehandling när du väl är på plats! Avsluta din vistelse med en god dryck framför brasan för en maximal avslappning!

Läs mer om Vana Spa på Elite 

Relax och aufgussbastu på Sundstabadet

Vill du testa på en relaxavdelning som har ett brett utbud? Då är relaxavdelningen på Sundstabadet den perfekta platsen för dig! Här kan du njuta i aufgussbastun med dofterna citrus och lavendel, koppla av på en jättesten av marmor i hamamrummet eller njuta i ångbastun.

På plats finns även solarummet och här kan du njuta en stund av ljusterapi. I upplevelseduscharna kan du både uppleva tropisk regn eller eller hink med iskallt vatten, valet är ditt! Efter din kalla dusch kan du kliva in i vedbastun och sitta en stund i värmen. Glöm inte bubbelpoolen utomhus, här har du utsikt över Sundstatjärn, detta vill du inte missa!

Kafé Källan finns på plats och serverar god mat och juicer! Du kan även boka in dig på en massage under tiden som du är här för att uppnå en helhetsupplevelse.

Läs mer om relaxavdelningen på Sundstabadet