Upplevelsebadet Sundstabadet

1 minuts läsning

Upplevelsebadet Sundstabadet

Sundstabadet erbjuder något för alla: ung som gammal, busig eller lugn, stammis eller tillfällig gäst. Upplevelsebad, tre bassänger, ett modernt gym och en toppklassig relaxavdelning.

Sundstabadet

Upplevelsebad, relaxavdelning och motionssim.

I upplevelsebadet kan du ha kill-i-magen-kul oavsett ålder. Här finns två olika rutschbanor, en där du kan tävla med dina kompisar om hur många ljuspunkter du nuddar på snabbast tid och en där ni kan åka tillsammans i en slingrande bana med olika ljuseffekter. Är du inte rädd för att frysa om huvudet simmar du ut till utomhuspoolen och leker i det strömmande vattnet. För de mindre barnen finns ett område med varmare vatten och figurer från Inger och Lasse Sandbergs sagovärld.

För den träningssugne finns det tre bassänger och ett modernt gym. Sundstabadet erbjuder också kurser, träningspass och olika aktiviteter.

Den toppklassiga relaxavdelningen är en rogivande oas med ett hamamrum där jättestenen i marmor är uppvärmd till 40-45 grader. För att svalka dig kan du prova någon av upplevelseduscharna. Är du modig kanske hinken med isande kallt vatten kan vara ett alternativ. I relaxen finns även bubbelpool, ljusterapirum, ångbastu och aufgussbastu. Här kan du njuta av det lilla extra – fräscha juicer, god mat och terrass med panoramautsikt.

Sundstabadet ligger tio minuters gångväg från centrum, i det fina grönområdet vid Sundstatjärn.

Läs mer på: https://karlstad.se/sundstabadet/