Utmana dina vänner

3 minuters läsning

Utmana dina vänner

Ta med dig familjen eller kompisarna ut på en helkväll fylld med aktiviteter. Vem är egentligen bäst i biljard, bowling eller shuffleboard?

Vad blir det ikväll?

Bowling, biljard eller shuffleboard?

Pitcher´s

Här hittar du många olika aktiviteter under ett och samma tak. Du kan välja på både klassiska och nya spel i deras Game Room. Kanske är shuffleboard något för dig. Spelets historia sträcker sig tillbaka ända till 1500-talet men har utvecklats till en variant som blivit väldigt populär på pubar. Shuffleboard är enkelt att lära sig och passar alla åldrar. Antingen spelar du mot en motspelare eller så är det två mot två som gäller. Bordet är långsmalt och täckt av silikonpärlor som minskar friktionen mellan puckarna och underlaget. Det gäller att få sin puck att stanna så nära kanten som möjligt men också att försöka knuffa ned sin motspelares puck från spelytan för att samla så många poäng som möjligt. Läs mer om Pitcher´s här.

O´Learys 

Även på O´Learys kan du välja på en rad roliga aktiviteter. Här finns bland annat en 9-håls minigolfbana, boule, biljard och shuffleboard. Är du musikalisk, eller övar för att bli, kanske karaoke kan vara något för dig. Här kan du ta ton och leverera riktiga hits till din publik i det stängda rummet som hyrs per timma. På bottenvåningen finns bowlingbanor och arkadspel som kan ta fram tävlingsmänniskan i vem som helst! Här kan du också äta och dricka gott under hela ditt besök. Mer om aktiviteter här.

Tables

I hörnet på Kungsgatan och Västra Torggatan ligger Tables en våning upp med stor balkong ut över Stora torget. Här finns 14 biljardbord spelklara för rafflande biljardspartier i goda vänners lag med möjlighet till att njuta av både mat och dryck. Oavsett om du tycker om att spela biljard eller inte så kan vi rekommendera ett glas kallt att dricka på den stora balkongen. Spela biljard på Tables – läs mer på hemsidan.

Sundsta Bowling & Café

Om biljard inte är något för dig så kanske en omgång med klot och käglor är mer din melodi. På Sundsta Bowling & Café, som ligger i anslutning till Sundstabadet, finns åtta bowlingbanor. Det är Karlstads äldsta bowlinghall som nu har startat upp i ny regi och med ett modernt scoringsystem (Bowlit). Det finns även nya fräscha skor och klot. Här erbjuds bowling för alla och det finns även ett café för välbehövlig påfyllning av energi! Förboka gärna banorna på telefonnummer 076-328 81 97 eller läs mer om bowling på Sundsta Bowlings facebooksida.

Nöjesfabriken

Även på Nöjesfabriken går det bra att bowla. Till och med så bra att SM har anordnats här. Varför inte prova på något nytt, som till exempel ett bowlingkalas? Vill man ta en paus från bowlingen så går det bra att prova deras meny eller beställa något gott från baren. Boka en bana på 054-22 22 00 eller läs mer om bowling på Nöjesfabriken.

Fler bowlingställen

Du kan även bowla i X-näshallen, en toppmodern bowlinghall som ligger i stadsdelen Våxnäs.