Handla lokala produkter direkt av producenterna

Besök en mysig gårdsbutik

1 minuts läsning

Besök en mysig gårdsbutik

I Värmländska Kristinehamn skapas lokalproducerad mat. Välj bland: ostkaka, sylt, grillost, grönsaksodling, mat lagad från grunden, äppelodling, viltkött, egenpressad rapsolja, nöt och köttproduktion, Värmlands enda äkta pizzeria och trattoria, öl från Wermlands brygghus, ekologiskt kött. Handla direkt hos producenten, njut på restaurang av lokalproducerad mat, gå på matmarknad, rekoring eller handla i butik.

Gårdsbutiken på Karaby gård

Närodlade och hållbara produkter från gården och från lokala mathantverkare.

Sörgården

Kött, ägg, honung och mycket mer från egen gård. Gårdens djur och odlingar är ekologiska och KRAV-godkända.

Smaka på Kristinehamn

Smaka på Kristinehamn är ett samarbete mellan företag, organisationer och kommunala enheter som alla har ett engagemang i lokalproducerat. Samarbetet har samlat flera av de lokala producenterna i Kristinehamn och har på sin hemsida skapat flera olika rundturer. Gå in på hemsidan för att se vad Smaka på Kristinehamn har planerat och vilka producenter som ingår i samarbetet.

REKO-Ring Kristinehamn

Handla lokalproducerad mat och dryck direkt från producenterna med REKO-Ring Kristinehamn. I Facebookgruppen REKO-Ring Kristinehamn lägger varje producent upp vad de har att erbjuda ca en vecka innan träffen. Du beställer genom att kommentera direkt under produentens inlägg. Utlämning av varor sker varannan tisdag ojämna veckor och betalning sker på plats eller i förväg enligt direktiv från producenterna. Endast förbeställning.

Smaka på Kristinehamn

Ett lokalt samarbete

REKO-ringen

Facebookgruppen

Lokalproducerat i Kristinehamn

Aktiviteter

Visa alla