Hero Badge

E18 mellan Oslo och Stockholm

Stanna till med din husvagn med hela familjen i campingvänliga Kristinehamn

Campa i Kristinehamn

2 minuters läsning

Camping i Kristinehamn

Varmt välkommen till värmländska Kristinehamn vid Vänerns strand. Bo på familjecamping med härlig utsikt över Vänern och samtidigt närhet till den charmiga småstaden. På Kristinehamn herrgårdscamping hittar du moderna stugor och familjecamping i ett naturnära landskap. Under sommaren anordnas regelbundet aktiviteter för hela familjen och barnen kan leka med Älgen Jojo i Kids Club. Revsands familjecamping är en enklare camping placerat direkt vid Vänerns strandkant, 10 km från centrum.

Familjevänliga campingplatser i Kristinehamn

Aktiviteter

Visa alla

Kristinehamn är ett riktigt husbils- och husvagnsmecka. Här finns flera ställplatser och campingar samt flertalet företag som både säljer husbilar/husvagnar och arbetar med service. Läs mer i länken.

Upptäck Kristinehamn

 • Picassoskulpturen

  En av världens största Picassoskulpturer finns i… Läs mer
 • Lisa Larson – En resa genom åren

  Utställningen bygger på Lisa Larsons egna samlingar och… Läs mer
 • Stadsbondgården vid Östervik

  I Varnumsvikens natursköna område ligger Österviks… Läs mer
 • Quest Piratäventyret

  Ohoj, landkrabbor! Välkomna på piratäventyr i… Läs mer
 • Kristinehamn Arena

  Badhus, relax, inomhushall, café, lekland och gym – allt i… Läs mer

Båtturer och skärgårdslivet

Till båtturer och strandpromenaden

Barnens favoriter

Till barnaktiviteter

Vandra i Värmlandsskogar

Till vandringsleder

Vad händer i Kristinehamn?

Till evenemangskalendern

Mer inspiration

Nära

Småstaden Kristinehamn har närhet. Strategiskt läge vid E18 mellan Stockholm och Oslo samt vid Sveriges största insjö Vänern. I småstaden finns det kuligheter för barnen att välja på såsom: Stadsbondgård, Lek och luft, Öar i Vänern, Äventyrsgolf, härliga Vänerbad och spännande lekplatser. Inom en timme nås städerna Örebro, Karlstad och pärlan Göta Kanal, så det finns många anledningar att campa länge i Kristinehamn.

Shopping, fika och mys i centrum

Ta en promenad i Kristinehamns centrum och upptäck anrika hus och charmiga byggnader. Hovslagaregatan och Södra Hamngatan bildar Kvarteret Vågen som tidigare var en viktig plats för järnhanteringen. Idag är det fortfarande ett mysigt kvarter med butiker, deli, galleri, museum och restaurang. I småstaden hittar du en stor del av den gamla träbebyggelsen kvar som ex Trädgårdsgatan samt unika butiker som Retrovågen, Lev Vackert och Krukmakeri hemjord.

Lek och luft

Stadsbondgården

Sandvikarna på Vålön

Beställ besöksguiden

2024 års besöksguide är klar i april. Beställ den hos Kristinehamns turistbyrå via mail: turist@kristinehamn.se Vi skickar den gärna till dig.