Personliga tips

2 minuters läsning

Foto:

Bernt Magnusson

Personliga tips

Vi arbetar på turismenheten i Kristinehamn. Vårt jobb är att ge dig personliga tips så att du upplever Kristinehamn mer. Här kommer ett urval av platser vi själva väljer när vi är lediga.

Hej! Vi arbetar på turismenheten i Kristinehamn. Vårt jobb är att ge dig personliga tips så att du upplever Kristinehamn mer. Här kommer ett urval av platser vi själva väljer när vi är lediga.

Linnéa tipsar – Lokalproducerat

Mat betyder mycket för mig. Jag är väldigt förtjust i den hemgjorda glassen som serveras i en handgjord skål och de ekologiska kakorna på Krukmakeri hemjord. Att handla direkt från bonden för med sig så mycket smak och möjligheterna är många och att gå på restaurang och njuta av lokalproducerad mat är vardagslyx att minnas.

Oliveriet

Njut av lokalproducerad mat och dryck.

Aktiviteter

Visa alla

Bettina tipsar – Familj

Som gammal simhopperska trivs jag i badhus och det är ett utmärkt ställe för familjen. Mina barn gillar rutschkanan och jag tycker om SPA-delen. Då jag har barn tipsar jag om aktiviteter för hela familjen som uppskattas av både barn och vuxna.

Sannabadet

Familjeaktiviteter

Aktiviteter

Visa alla

Frida tipsar – Vänern

Vänern är nog min bästa plats på jorden. Jag är uppvuxen på skär och kobbar på somrarna. För mig finns inget bättre än att sitta på en solvarm klippa och bara titta ut över vattnet och den obrutna horisonten. I Kristinehamns orörda sötvattens-skärgård finns helt fantastiska platser att upptäcka. Kliv på en turbåt och öluffa dig runt!

Alvön

Njut på en ö eller båt i Kristinehamns skärgård.

Aktiviteter

Visa alla

Ulrika tipsar – Kulturhistoria

Platser med kulturhistoria är platser med magi för mig. Gamla, vackra herrgårdsmiljöer med sina berättelser, byggnader och föremål har en dragningskraft som nästan är oförklarlig. Jag riktigt känner historien och blir en liten del av den när jag vistas på sådana platser. I Kristinehamn finns flera kulturhistoriska platser där den omgivande naturen, oavsett årstid, spelar en stor roll. Det är magiska miljöer för utflykter, konferens, fest eller andra evenemang.

Värmlands Säby Gård

Kulturupplevelser i Kristinehamn.

Aktiviteter

Visa alla