Magasin Värmland

Intresset för Sverige bortom storstäderna är större än någonsin. Det speciella fjolåret gjorde att allt fler började utforska vårt vackra land och upptäcka de skatter som göms bland våra djupa skogar, böljande sädesfält och glittrande vattendrag. Värmland, eller ”kronan bland Svea rikes länder” som Anders Fryxell så vackert skaldar om i Värmlandsvisan, med dess mysiga städer och fantastiska natur är inget undantag.

Som besökare letar vi efter detnaturliga, traditionella och genuina. Upplevelser som lämnar beståendeavtryck och är en njutning för både kroppen och själen. Nu mer än någonsin efterfrågas natursköna platser där fokus ligger på kvalitet och hållbarhet

Vi vill I årets magasin bjuda på en inspirerande bukett fylld av den trolska, vilda och storslagna naturen, den oväntade, gränslösa och betydelsefulla historien, den folkliga, frigjorda och levande kulturen och inte minst de jordnära, underfundiga och öppenhjärtiga människorna. Detta toppar vi med kulinariska upplevelser, hängivna entreprenörer och värmländsk gästfrihet.

Copy link
Powered by Social Snap