Utställare i Säffle

Wiksfors Bruk – samlingsplats

Viksfors, 661 96 Långserud
Hos Wiksfors bruk kan du insupa den gamla bruksmiljön och njuta av massa gott att äta. Wiksfors bruk är ett populärt besöksmål och under Smaka på Värmland finns flera matproducenter och hantverkare att besöka. Nedan hittar du en lista på alla utställare på Wiksfors Bruk.


UTSTÄLLARE SMAKRUNDAN


Björns Bigård

Ed Hagalund, 661 96, Säffle
Biqupemums (smaksatt flytande svensk honung). Det finns 28 olika smaker, bl.a. saltlakrits med hallon, whisky, dr fasa (stark förkylningshonung), politikern, smultron och massa andra goda smaker.

Esters Café

Ed Hagalund, 661 96, Säffle
I hjärtat av Långserud och Värmland hittar du Esters Café. Besök det mysiga caféet i huset med sekelskiftesstil. Här erbjuder vi kaffe, go fika och lunch.

Grön Ko

Brovägen 23, 661 93 Säffle (Värmlandsbro)
I restaurangen står svensk husmanskost står i centrum. I caféet finns många goda bakverk att välja på. Vad sägs om en morotskaka och en god latte? I Saluhallen erbjuder vi KRAV ekologiskt-nötkött, värmländska ostar, sylt, honung, godis och presentartiklar m.m. 

Njordstorp Permakultur Gård

Gillberga Prästgård Njordstorp 66195 Värmland Nysäter
Som café serveras Gårdsglass som lagas från grunden med egen frukt, grannens mjölk och olika kakor samt vegetarisk lunchrätt med egen tempeh och mjölksyrade grönsaker. Säljer även olika handgjorda mjölksyrningskrukor, köksredskap, keramik, bruksföremål och konserveringsburkar. Butiken har öppet och verksamheten kan förklara olika tillverkningar.

Pulvers Mos

Sillingsfors Magasinet, 661 96, Långserud
Hamburgare & nypressad juice. Prova också vindsvinsburgarna.

Sjöviks Hjortfarm

Västra Takene Sjövik, 661 94 Säffle
Sjöviks Hjortfarm föder upp Kronhjortar som lever utan stress så likt det vilda som möjligt på naturbetesmarker med inslag av skogsområden. Djuren har en god livsmiljö med bra foder, ingen antibiotika och daglig tillsyn.
På gården finns även ett viltslakteri där all slakt och vidareförädling av produkter sker. Allt kött veterinärbesiktigas. Förutom försäljning av kött och färs förädlar vi produkter såsom pastej, korv, rökta och torkade köttvaror, etc.

Wiksfors Bryggeri

Gillbergavägen 21, 661 95, Värmlands Nysäter
Under Smaka på Värmland hälsas du välkommen till att besöka och titta in i bryggeriet, provsmaka och köpa med dig av våra uppskattade lättöl och folköl.

Gru00f6n Ko Saluhall i Su00e4ffle

Wiksfors Bruk