Evenemangsanmälan

Har du ett evenemang på gång och vill få kostnadsfri hjälp att marknadsföra det via vår evenemangskalender?
Använd formuläret nedan för att förmedla ditt evenemang till oss.

Har du frågor?
Tveka inte att kontakta oss på tourist@munkfors.se eller 0563-54 10 81.

Evenemangsanmälan

 • Här har du möjlighet att mer utförligt beskriva evenemanget för besökaren. Målet är att få besökaren att vilja komma till ditt evenemang. Vad kan besökaren förvänta sig av evenemanget? Exempel: vem uppträder, vilka tekniker använder konstnären, aktiviteter, servering, försäljning med mera.
 • Ange start- och slutdatum: ÅÅMMDD-ÅÅMMDD. Ange minst starttid, sluttid om det finns: till exempel 10.00-16.00.
 • Ange även eventuell prisbeskrivning, till exempel: per person, vuxen, barn, pris per dag, flera dagar. Ange 0 (noll) om det är fritt inträde.
 • Ange var biljetterna köps, till exempel: entrén, förköp, online. Ange eventuell övrig viktig information såsom datum för biljettsläpp.
 • Ange platsen för evenemanget: gatuadress, postnummer, ort.
 • Ange: arrangörens namn, kontaktperson, gatuadress, postnummer och ort, telefon/mobiltelefon, e-postadress, webbplats och/eller annan social media t.ex. Facebook.
 • Om evenemanget har andra kontaktuppgifter än arrangörens, uppge de här. Till exempel kontaktperson, webbsida, e-post med mera.
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: jpg, png, pdf.
  Bilder är viktiga i marknadsföringen! Inga evenemang publiceras utan bild på webbplatsen. Det finns generella bilder som vi kan använda men vi ser gärna att ni skickar in egna bilder. Bilden bör vara minst 600x640 pixlar och i JPG-format. I listor visas de skalade till 300x210 pixlar. En bra bild har lite luft runt själva huvudmotivet. Ange fotografens namn. För inlämnat material ansvarar arrangören/du själv att bilden är godkänd för publicering med eventuella avtal och samtycken. Här kan du också bifoga eventuell affisch eller program.
 • Ange ditt för- och efternamn samt e-postadress.
  Jag samtycker till att Visit Munkfors-Ransäter använder, sparar och publicerar mina personuppgifter i syfte att marknadsföra det evenemang jag anmäler. Mina uppgifter får publiceras på webbplatsen och andra för Visit Munkfors-Ransäter relevanta marknadsföringskanaler samt lämnas ut till tredje part. Jag har förstått att jag är ansvarig för de evenemangsuppgifter jag lämnar samt att bilder är godkända för publicering med eventuella avtal och samtycken. Jag är införstådd med att uppgifter och bilder även lämnas ut till tredje part.