Smaka på Värmland

Matfestival & Smakrunda
30 september - 1 oktober

Årets upplaga av Smaka på Värmland är en festival bestående av fyra samlingsplatser och möjligheten att besöka producenter i deras verksamheter.
Gamla Kraftstationen i Deje, Kvarteret Vågen i Kristinehamn, Wiksfors bruk i Säffle och Höje Vedugnsbageri är samligsplatser där du har möjlighet att besöka fler utställare.
I smakrundan finns allt från köttproducenter, grönsaksproducenter, gårdsbutiker, bagerier, musterier och mycket annat att besöka och uppleva.

Karta

Kartan visar alla utställare under Smaka på Värmland och den uppdateras kontinuerligt.

Samlingsplatser finns vid Gamla Kraftstationen i Deje, Kvarteret Vågen i Kristinehamn, Höje Vedungsbageri i Hagfors och Wiksfors Bruk i Säffle.

Öppettider

Öppettider
Lördag 30 september, kl. 10.00 – 16.00
Söndag 1 oktober, kl. 10.00 – 16.00

Inträde
Smaka på Värmland 2023 är gratis för besökare. Du hittar all information du behöver inför ditt besök under Upptäck vad varje kommun har att erbjuda.


Planera din smakrunda genom Värmland

Här kommer du att kunna hitta ett brett utbud av utställare och försäljare med mycket gott från hela Värmland såsom bröd, fisk, ostar, chark, chutney, grönsaker och andra fina delikatesser, hantverk till det dukade bordet, lagad mat, smakportioner och mycket mer. Smaka på Värmland är en smakrunda där du som konsument kan besöka utställare i deras lokaler. I kommunerna Kristinehamn, Säffle och Forshaga kommer det att finnas en större samlingsplats där fler utställare finns representerade.

Anmälan till evenemanget

Vill du delta som utställare under Smaka på Värmland anmäler du dig här. För att finnas med på den tryckta kartan som distribueras under sommaren ska anmälan göras senast 5 juni. Den digitala kartan kommer att publiceras den 5 juni och därefter fyllas på kontinuerligt med utställare som anmäler sig.


Smaka på Värmland arrangeras av Nifa, Visit Värmland, Visit Kristinehamn, Säffle kommun, Hagfors kommun och Forshaga kommun som tillsammans arbetar för att hela Värmland ska vara en stark mat- och dryckesdestination. Matfestivalen som arrangeras för 13:e året i rad har kommit att bli ett av Sveriges mest populära matevenemang. Smakresan är ett attraktivt sätt för lokala producenter, gårdsbutiker, restauranger och andra verksamheter inom kategorin att visa upp och sälja sina mathanverk och livsmedelsprodukter.


Logotyp Visit Kristinehamn

Copy link
Powered by Social Snap