Smaka på Värmland

Matfestival & Smakrunda
30 september - 1 oktober

Välkommen till årets upplaga av Smaka på Värmland. Under helgen kommer du kunna besöka hela Värmland för besök hos producenter och mathantverkare i deras verksamheter och på fyra stycken samlingsplatser.
Gamla Kraftstationen i Deje, Kvarteret Vågen i Kristinehamn, Wiksfors bruk i Säffle och Höje Vedugnsbageri står alla värd för en samlingsplats och här kan du möjlighet att besöka fler utställare.
Under helgen kan du besöka allt från köttproducenter, grönsaksproducenter, gårdsbutiker, bagerier, musterier och mycket annat att besöka och uppleva.

Karta

Kartan visar alla utställare under Smaka på Värmland och den uppdateras kontinuerligt.

Samlingsplatser finns vid Gamla Kraftstationen i Deje, Kvarteret Vågen i Kristinehamn, Höje Vedungsbageri i Hagfors och Wiksfors Bruk i Säffle.

Öppettider

Öppettider
Lördag 30 september, kl. 10.00 – 16.00
Söndag 1 oktober, kl. 10.00 – 16.00

Inträde
Smaka på Värmland 2023 är gratis för besökare. Du hittar all information du behöver inför ditt besök under Upptäck vad varje kommun har att erbjuda.

Planera din smakrunda i Värmland

Här kommer du att kunna hitta ett brett utbud av utställare och försäljare med mycket gott från hela Värmland såsom bröd, fisk, ostar, chark, chutney, grönsaker och andra fina delikatesser, hantverk till det dukade bordet, lagad mat, smakportioner och mycket mer. Smaka på Värmland är en smakrunda där du som konsument kan besöka utställare i deras lokaler. I kommunerna Kristinehamn, Säffle och Forshaga kommer det att finnas en större samlingsplats där fler utställare finns representerade.

Vill du vara utställare under Smaka på Värmland?

Du som är matproducent, mathantverkare, återförsäljare

Vill du delta som utställare under Smaka på Värmland anmäler du dig här. För att finnas med på den tryckta kartan som distribueras under sommaren ska anmälan göras senast 5 juni. Den digitala kartan kommer att publiceras den 5 juni och därefter fyllas på kontinuerligt med utställare som anmäler sig.


Smaka på Värmland arrangeras av Nifa, Visit Värmland, Visit Kristinehamn och Säffle kommun som tillsammans arbetar för att hela Värmland ska vara en stark mat- och dryckesdestination. Matfestivalen som arrangeras för 13:e året i rad har kommit att bli ett av Sveriges mest populära matevenemang. Smakresan är ett attraktivt sätt för lokala producenter, gårdsbutiker, restauranger och andra verksamheter inom kategorin att visa upp och sälja sina mathanverk och livsmedelsprodukter.


Copy link
Powered by Social Snap