Biking Värmland

Alla Biking Värmland-leder

1 minuts läsning

Foto:

Roger Borgelid

Alla Biking Värmland-leder

Här hittar mer information om varje led. Lederna är indelade i Cross Country, Gravel och Övriga leder för att du lätt ska kunna hitta den led som passar just dig.

Cross Country-leder i Värmland

Cross country cykling (XC) är en form av mountainbike som utförs på stigar som består av skogsvägar och stigar. Cross country cykling har fokus uthållighet framför teknisk skicklighet. I Värmland hittar du bra Cross Country-cykling på fina grusvägar, skogsvägar samt stigar i olika svårighetsgrader. Här har vi samlat Värmlands Cross Country-leder. Klicka in dig på respektive led för mer information och digital karta.

Upptäck alla Cross Country-leder

Visa fler cykelaktiviteter

Gravel-leder i Värmland

Gravelcykling är en form av cykling som lämpar sig för både nybörjare och vana cyklister. Cyklingsformen är fartfylld, enkel och går att utöva nästan var som helst i Sverige. Att cykla gravel ger dig en naturnära cykling precis som på en mountainbike och samtidigt det höga tempot som landsvägscykling bjuder på. Här har vi samlat Värmlands Gravel-leder. Klicka in dig på respektive led för mer information och digital karta.

Upptäck alla Gravel-leder

Visa fler cykelaktiviteter

Fler cykelleder i Värmland

Här hittar du en blandning av cykelleder med varierat underlag i olika svårighetsgrader och längd. Klicka in dig på respektive led för mer information och digital karta.

Upptäck fler leder

Visa fler cykelaktiviteter


Copy link
Powered by Social Snap