Värmestertips

Annorlunda upplevelser och aktiviteter

2 minuters läsning

Annorlunda upplevelser och aktiviteter

Här finns de perfekta paketen för för dig som vill testa på något nytt eller göra en annorlunda aktivitet. Paddla kanot eller kajak, trampa dressin eller hyr en äventyrsvagn på Värmland camper.

 

Alpackapromenad på Karlstad Alpackagård

Gillar du att komma ut i naturen? Är du nyfiken på att göra något annorlunda?  Kom och träffa våra härliga alpackor. Alpackor är behagliga stolta djur och deras lugn smittar av sig på oss. Att titta in i deras lugna, nyfikna och snälla ögon får vem som helst att smälta. Nu har du möjlighet att träffa dem på vår lilla gård strax norr om Karlstad.

Alpackapromenad – Följ med oss på en alpackapromenad. Vi träffar alpackorna i hagen där du får mata dem. Sedan går vi på en skön och avslappnande vandring där du får lära dig mer om naturen och omgivningarna.

Upplev lyxigt fiskepaket- Statt i Kristinehamn

Följ med på en härlig fiskeupplevelse på innanhavet Vänern med en kunnig fiskeguide. I paketet ingår trollingfiske med fiskeutrustning, sjökort, säkerhetsutrustning och guide, övernattning på hotell med frukost och 2-rätters middag.

  • Max 6 deltagare/avgång. Pris från: 2159 kr per person.

Hyr en äventyrsvagn på Värmland Camper

Upplev Värmland och camping på ett nytt spännande sätt. Hyr en äventyrshusvagn och njut av friheten när du tar dig runt till Värmlands smultronställen. Laga till en middag i uteköket och somna till en panoramavy i taktältet. En föreslagen resrutt med tips på aktiviteter och besöksmål ingår. Vagnen hämtas på Hammarö och är utrustad med allt som behövs för ett campingäventyr. Vagnen har upp till 5 sovplatser inkl taktält.

Guidning i Vänerskärgården

Nu har ni möjlighet att få en unik naturupplevelse under guidning av Vänerkännaren Martin Sandmark på Vänervård. Ni får se storslagen skärgård, fri horisont, gamla vindpinande tallar och urskogsmiljöer. Vi visar på ovanliga arter som finns i de här miljöerna, pratar om natur- och kultur och förhoppningsvis får vi se havsörn. Här får ni en unik upplevelse som passar hela familjen!

  • Pris 3500 kr

Vildmarkspaket Sandvikengården Gräsmark

Upptäck den här vackra delen av Värmland med cykel, till fots och med kanot. Fina cykelvägar och certifierade Värmlandsleder i närheten. I paketet ingår logi 2 nätter på fina gården med självhushåll, sängkläder, handduk, badrock, hyra av cykel och kanot. Tillgång till badtunna och bastu. Ni nyttjar gården helt själva.

  • Pris från 2100:-/person

Copy link
Powered by Social Snap