Värmestertips

Bo och njut i Värmland

3 minuters läsning

Bo och njut i Värmland

Boka en avkopplande minisemester eller en weekend och checka in på ett mysigt hotell, bo i en charmig stuga med naturen alldeles utanför dörren eller unna dig en herrgårdsvistelse med god mat och spa.

 

Minisemester på Hennickehammars Herrgård

Behöver du komma bort en stund? Ta med en vän och koppla av på en herrgård mitt i den värmländska naturen, och njut av en god herrgårdsmeny i bästa sällskapet.

Ulvsby herrgård – Romantisk herrgårdsweekend i Sagolika Sunne

Checka in på en herrgård med det lilla extra och njut av varandra. Kanske är Ulvsby herrgård det mest romantiska herrgårdshotellet man kan tänka sig när ni vill ha en romantisk helg, helt för er själva. Lugn och ro och avkoppling i Drottning Kristinas badstuga med varma salta bad i kopparbadkar – och olika sorters bastu. Romantisk weekend med avkoppling i skön miljö, champagne, tid i badstuga och herrgårdsmiddag.

Spela Golf på Kils GK och bo på Villa Fryksta B&B

Välkommen till välskötta Kils GK med utsikt över sjön Fryken. I paketet ingår greenfee, lättare måltid vid ankomst, övernattning i nyrenoverade rum, alla med eget badrum, frukostbuffé. Njut av solnedgången över Fryken på vår veranda. Badmöjligheter.

Dömle Herrgård Spa & Resort – Drömlik herrgårdsnjutning i Värmland

Här är ett paket till dig som verkligen vill njuta av livet. Ät och drick gott, njut i den nya fina relaxavdelningen, koppla av i salongen, vandra i herrgårdsparken och bara vara. I paketet ingår övernattning inklusive herrgårdsfrukost, 3-rättersmiddag, tillgång till kanot eller cykel och tillgång till gym.

Mattila – Upplevelser i Finnskogen

I norra Värmland i den mytomspunna Finnskogen finns idyllen Mattila. Här bor du i fina stugor mitt i den grönskande värmländska naturen, med markerade leder utanför stugan. Stanna i några dagar eller en hel vecka. Knyt på dig vandringskängorna, ta fram cykeln eller sätt dig ner och bara njut av tystnaden. Möjlighet att boka till måltider och hyra av cykel. Vinterid är Mattila ett mecka för längskidåkaren med upp till 17 mil välpreparerade skidspår både för klassisk åkning och fri stil utanför kuten.  

Vildmarkspaket hos Nature Adventure

Din utgångspunkt för att upptäcka västra Värmland är gården Sandviken strax utanför det lilla samhället Gräsmark. Här upplever du det småskaliga i en storslagen miljö. Spännande naturupplevelser och en gammal kulturbygd med vackra smultronställen är som gjorda för att se från cykeln, kanoten eller vandringsleden. Vildmarkspaketet inkluderar: 2 nätter på gården i Sandviken (inkl. sängkläder, handduk, badrock), hyra av cykel eller kanot (transporter kan ordnas), badtunna och bastu. Beskrivning och kartor över rutter för cykel, kanot och vandring ingår. Ni nyttjar hela anläggningen för er själva och det finns ett fullt utrustat kök för självhushåll.

Shoppingpaket med övernattning på Hotell Charlottenberg

I paketet får du ett presentkort värt 500; per bokning att shoppa för! 10 % rabatt på lunch om du bokar den tillsammans med ditt shoppingpaket. Charlottenbergs shoppingcenter – mer för pengarna! Efter en lång dag kan du ta det lugnt och njuta av en god bit mat på hotellet.

Copy link
Powered by Social Snap