Värmestertips

Bo och njut i Värmland

5 minuters läsning

Bo och njut i Värmland

Boka en avkopplande minisemester eller en weekend och checka in på ett mysigt hotell, bo i en charmig stuga med naturen alldeles utanför dörren eller unna dig en herrgårdsvistelse med god mat och spa.

 

Minisemester på Hennickehammars Herrgård

Behöver du komma bort en stund? Ta med en vän och koppla av på en herrgård mitt i den värmländska naturen, och njut av en god herrgårdsmeny i bästa sällskapet.

Ulvsby herrgård – Romantisk herrgårdsweekend i Sagolika Sunne

Checka in på en herrgård med det lilla extra och njut av varandra. Kanske är Ulvsby herrgård det mest romantiska herrgårdshotellet man kan tänka sig när ni vill ha en romantisk helg, helt för er själva. Lugn och ro och avkoppling i Drottning Kristinas badstuga med varma salta bad i kopparbadkar – och olika sorters bastu. Romantisk weekend med avkoppling i skön miljö, champagne, tid i badstuga och herrgårdsmiddag. Pris från 1840 kr per person.

Foto: Lottie Knutsson

Ulvsby Herrgård

Dömle Herrgård Spa & Relax

Värmlandspaketet Stadshotellet i Kristinehamn

Lyxa till det och upplev Värmland i höstskrud med god mat och en härlig natts sömn. Passa på att stanna lite längre  för att uppleva värmländsk natur och kultur och gör en tur genom vårt vackra landskap.

Pris från 1968:- för två personer i delat dubbelrum inkl. frukost samt 2-rätters middag. Gäller t.o.m. 16 oktober.

Värmlandspaketet Hotell Årjäng

Nu kan du boka en övernattning med frukost och en 2-rätters middag på Hotell Årjäng i västra Värmland. Passa på att stanna lite längre för att uppleva värmländsk natur och kultur och gör en roadtrip i vårt vackra landskap.

Pris från 1638:- för två personer i delat dubbelrum inkl. frukost samt 2-rätters middag. Gäller t.o.m. 16 oktober.

Kulturpaket på Hotell Årjäng

Upplev ett annorlunda kulturpaket med besök på en bilkyrkogård och en träff med Borgåsgubben. Naturligtvis ingår även en god middag och en skön varm säng. Vid ankomst finns något gott på rummet och en picknick skickas med på utflykten.

Pris från 3480:- för två personer i delat dubbelrum 2 nätter inkl. frukost samt 2-rätters middag, picknickpaket, vattenflaska, fruktfat, choklad, läsk. Gäller t.o.m. 22 december.

Spela Golf på Kils GK och bo på Villa Fryksta B&B

Välkommen till välskötta Kils GK med utsikt över sjön Fryken. I paketet ingår greenfee, lättare måltid vid ankomst, övernattning i nyrenoverade rum, alla med eget badrum, frukostbuffé. Njut av solnedgången över Fryken på vår veranda. Badmöjligheter. Pris frpn 975 kr per person i dubbelrum.

Dömle Herrgård Spa & Resort – Drömlik herrgårdsnjutning i Värmland

Här är ett paket till dig som verkligen vill njuta av livet. Ät och drick gott, njut i den nya fina relaxavdelningen, koppla av i salongen, vandra i herrgårdsparken och bara vara. 
I paketet ingår övernattning inklusive herrgårdsfrukost, 3-rättersmiddag, tillgång till kanot eller cykel och tillgång till gym.

  • Pris från 1350 kr per person.

Mattila – Upplevelser i Finnskogen

I norra Värmland i den mytomspunna Finnskogen finns idyllen Mattila. Här bor du i fina stugor mitt i den grönskande värmländska naturen, med markerade leder utanför stugan. Stanna i några dagar eller en hel vecka. Knyt på dig vandringskängorna, ta fram cykeln eller sätt dig ner och bara njut av tystnaden. Möjlighet att boka till måltider och hyra av cykel. Vinterid är Mattila ett mecka för längskidåkaren med upp till 17 mil välpreparerade skidspår både för klassisk åkning och fri stil utanför kuten.  

  • Pris från 3720 kr för 4 personer, 4 dagar.

Vildmarkspaket hos Nature Adventure

Din utgångspunkt för att upptäcka västra Värmland är gården Sandviken strax utanför det lilla samhället Gräsmark. Här upplever du det småskaliga i en storslagen miljö. Spännande naturupplevelser och en gammal kulturbygd med vackra smultronställen är som gjorda för att se från cykeln, kanoten eller vandringsleden. Vildmarkspaketet inkluderar: 2 nätter på gården i Sandviken (inkl. sängkläder, handduk, badrock), hyra av cykel eller kanot (transporter kan ordnas), badtunna och bastu. Beskrivning och kartor över rutter för cykel, kanot och vandring ingår. Ni nyttjar hela anläggningen för er själva och det finns ett fullt utrustat kök för självhushåll.

  • 2 nätter, startpris från 2100 kr per person.

First Hotel River C

First Hotel River C ligger ett stenkast från centrala Karlstad, Du kan ta något gott att dricka i C Bar, och äta klassiska rätter i C Restaurang. 

Pris: 1190 kr dubbelrum inkl. frukost

Boka River C via telefon 054-22 22 20 eller mail: info@riverc.se, uppge ”hemsemester”.

Bo på Scandic i Karlstad

Bo på något av Karlstads tre Scandichotell med nära till det mesta: Scandic Winn, Scandic Karlstad City och Scandic Klarälven. I priset ingår relaxavdelning, gym och en stor frukostbuffé.

Pris: 799 kr per natt

För bokning: 054-776 47 13 eller via mail: group.karlstad@scandichotels.com Bokningskod: Staycation Visit Värmland

Begränsat antal rum finns.

Good Morning Karlstad City

Hos Good Morning Karlstad City får du välplanerade rum, ett personligt bemötande och service dygnet runt. 

Pris 725 kr per dubbelrum inkl. frukost

Boka Good Morning Karlstad City via telefon 054-17 28 30 eller e-post: karlstad@gmorninghotels.se. Uppge ”Värmester” vid bokning. Begränsat antal rum.

Shoppingpaket med övernattning på Hotell Charlottenberg

I paketet får du ett presentkort värt 500; per bokning att shoppa för! 10 % rabatt på lunch om du bokar den tillsammans med ditt shoppingpaket.

Charlottenbergs shoppingcenter – mer för pengarna! Efter en lång dag kan du ta det lugnt och njuta av en god bit mat på hotellet. Pris: 2 personer, 1499 kr. Bokningsbart tom 22 december.

Mon B&B – Rum och frukost på riktigt!

Ni hittar Mon Bed & Breakfast i Sunnemo mellan Hagfors, Munkfors och Filipstad, 7 mil nordöst om Karlstad. Det lilla bed and breakfastet ligger alldeles intill naturvårdsområdet Brattforsheden och erbjuder lugn och ro i omväxlande natur. Samtidigt är det en idealisk utgångspunkt för ett flertal natur- och kulturaktiviteter.

  • Pris 400 kr per person och natt i dubbelrum, frukost ingår i priset.

Copy link
Powered by Social Snap