Värmestertips

En aktiv familjesemester

2 minuters läsning

En aktiv familjesemester

Blir du lätt rastlös? spana in våra paketerbjudanden som ger dig ett lustfyllt äventyr i Värmlands natur. Du kan välja mellan aktiviteter som cykling, paddling, klättring och massa andra äventyr som ger dig spänning under lediga dagar.

 

Arvika Kanot & Turistcenter – Klättra bland trädkronorna

I höghöjdsbanan kan du klättra högt uppe bland träden och utmana din familj och dina vänner, under noga instruktioner med en guide som är med hela tiden. För de mindre barnen finns en minivariant på klätterbana. Kombinera upplevelsen med ett dopp i sjön, i badtunnan eller kanske värm dig i bastun. Njut av gofika eller lite mat i Café Kanoten.

  • Pris från 200 kr per person.

Hotell Alfred Nobel – Questäventyr för hela familjen

Utmana hela familjen med ett spännande äventyr på Boda Borg i Karlskoga. Kombinera lek, utmaningar, kluriga questar och lunch i äventyrshuset med en övernattning på Hotell Alfred Nobel.

  • Pris från 1500 kr för 2 personer, 1850 kr för 3 personer, 2100 kr för 4 personer.

Aktivitetspaket för familjen på The Lodge

Med hemtrevliga B&B The Lodge i Vägsjöfors norr om Torsby som bas njuter ni av tre trevliga och lagom ansträngande dagsaktiviteter. En mysig picknick paddling till en ö, en cykeltur runt sjön och en dagsutflykt med grillning till Hovfjällets naturreservat med vandring på en av våra kvalitetssäkrade Värmlandsleder.

3 övernattningar i dubbelrum eller stuga, 2 lunchpaket och ett grillpaket samt cykel och kanothyra inkluderat.

  • Pris: 8950 kr per familj (2 vuxna + 2 barn max 12 år).

Ekenäs camping och gästhamn 

Prova gäddfisket i Vänern. I Värmlandssjön favoriserar ”spösvingarna”,Värmlandsnäs, då vid Gaperhult och Mässvik. På Ekenäs, Värmlandsnäs sydspets, finns stugor att hyra, sjömack och sjösättningsramp. Gästhamnen är tom så du behöver inte ta upp båten. 

Vildmarkspaket Sandvikengården Gräsmark

Upptäck Sunne i Värmland på cykel, till fots eller med kanot. Fina cykelvägar och certifierade Värmlandsleder i närheten av Fredros Gård. I paketet ingår logi 2 nätter på fina gården med självhushåll, sängkläder, handduk, badrock, hyra av cykel och kanot. Tillgång till badtunna och bastu. Ni nyttjar gården helt själva.

  • Pris från 2100:-/person
Copy link
Powered by Social Snap