Värmestertips

Fantastisk golf i Värmlands natur

2 minuters läsning

Fantastisk golf i Värmlands natur

Golfpaket för dig som älskar golf och vill uppleva mer vid sidan av. Bo alldeles intill golfbanan på fint hotell eller i en mysig stuga och välj till en välsmakande middag för att njuta efter en hel dag i naturen.

 

Spela golf på Sagolika Sunne GK och bo på Ulvsby herrgård 

Sunne Gks bana bjuder på utmaningar även för erfarna golfare, och banan går naturskönt utmed sjön Fryken. Spela på dagen och koppla av på Ulvsby herrgård på kvällen med god mat i skön miljö. Under höst och vår erbjuder vi 15% rabatt på vårt förmånliga golfpaket måndag – fredag.  Pris från 1595 kr per person inkl. greefee på Sunne GK.

Spela golf på Saxå GK bo på härliga Hennickehammars Herrgård

Boka ditt golfpaket i östra Värmland om du vill ha en heldag på golfbanan vid Saxå Golfklubb. Golfbanan ligger vackert vid sjön Saxen. På kvällen njuter du av en  3-rätters herrgårdsmiddag på Hennickehammars Herrgård strax utanför Filipstad. I paketet ingår greenfee, herrgårdslogi inklusive frukost samt en 3-rätters middag. Pris från 1455:- /person

Billeruds Golfklubb – Golfa i fin natur

Välkommen till Billeruds Golfklubb. Golf inklusive greenfee, lunch och en övernattning ingår i paketet. Efter en dag på golfbanan kan du övernatta i ett hotellrum, i en stuga eller kanske i din egen husbil på vår ställplats. Pris från 655 kr per person.

Ett stort utbud av golfbanor

Värmland är fyllt av vackra greener. Här kan du läsa mer om våra golfanläggningar.

Hotell Årjäng – Golfa vid Svensbysjön

Denna fina 18-håls park- och skogsbana är känd för sina stora greener. Restaurangen har god mat som du kan njuta av i direkt anslutning till golfbanan om du blir sugen på lunch under rundan.  Pris från 1055 kr per person boende i dubbelrum. Inklusive frukost, två-rätters middag samt greenfee.

Eda Golfklubb – Golfa vid vilda vackra Noresund

Välkommen att spela golf på en mycket vacker golfbana, på en udde vid sjön Hugn. Ta chansen att spela golf, äta god mat och starta dagen med en stärkande frukost. Övernattning i herrgårdsannex i direkt anslutning till golfbanan, 2-rättersmiddag, frukost, lunch och greenfee. Pris från 1195 kr per person.

Kristinehamns Golfklubb- Park- och skogsbana med utmanande vattenhinder

Här spelar du på en klassisk bana som ger dig både utmaning och en trevlig golfdag. I detta paket ingår greenfee, en övernattning på Stadshotellet i Kristinehamn inklusive frukost, ett lunchpaket och en 3-rätters middag. Pris från 1255 kr per person.

Copy link
Powered by Social Snap