Hero Badge

25-26 september

Vi tipsar!

Smaka på Värmland

2 minuters läsning

Smaka på Värmland

Välkommen till Smaka på Värmland den 25-26 september 2021. Här finns fantastiska matupplevelser från ursprungliga råvaror till nyskapande gastronomiska mathantverk. Bland utställarna möter du allt från stora till mindre matproducenter.

Planera din smakrunda genom Värmland

Här hittar du ett brett utbud av utställare och försäljare med mycket gott från hela Värmland såsom bröd, fisk, ostar, chark, chutney, grönsaker och andra fina delikatesser, hantverk till det dukade bordet, lagad mat, smakportioner och mycket mer. I år tar sig besökarna runt på sin egen smakrunda för att upptäcka alla olika producenter och deras vänner i Värmland.

På kartan finner du alla producenter men du kan också gå in under respektive kommun för att se vad som finns där du bor. Vi påminner besökare om gällande restriktioner och att hålla avstånd till varandra. Varmt välkommen till Smaka på Värmland 2021!

Boende under Smaka på Värmland 2021

Boendepaket Stadshotellet Kristinehamn

Under Smaka på Värmland erbjuder Stadshotellet ett boendepaket med 2-rättersmiddag. Övernatta och njut av en god middag från vår On The Rocks meny! En upplevelsemiddag där maten serveras och lagas på en 450 grader varm lava sten.
Mer information om paketet och bokning hittar du här.

Fullt utrustad husvagn hos Värmland Camper

Hyr en fullt utrustad husvagn under Smaka på Värmland. Res smidigt runt med camper eller taktält och upptäck vad Värmland har att erbjuda! Med 40 liter kylskåp i campern får du plats med många delikatesser! Vi tipsar dig om platser där du kan tillbringa kvällen i höstmörkret med en lägereld och utematlagning i camperköket. Höstpriser. Hör gärna av dig till oss för mer info och priser.


Visit Värmland och Turismenheten i Kristinehamn samarbetar med Nifa i årets upplaga av Smaka på Värmland.

Copy link
Powered by Social Snap