Handplockade tips

6 tips på unika boenden

2 minuters läsning

Unika boenden

Värmland erbjuder fantastisk natur med vidsträckta skogar, stora vatten att fiska i och flertalet sevärdheter längs vägen. Här hittar du unika platser och boenden, dröm dig bort och planera din resa för ett fantastiskt äventyr.

Här listar vi en variation av boenden i hela Värmland som gör din vistelse unik. Upptäck till exempel Naturbyn i Långserud, glampa med Happie Camp eller upplev Klarälvens glittrande vatten på din egenbyggda timmerflotte med Vildmark i Värmland.

Yggdrasil Igloo Water Huts

Yggdrasil Igloo Water Huts är ett unikt och lyxigt sätt att komma nära naturen. Bo i komfortabla igloo-båtar där du kan njuta av panoramautsikt över naturens alla årstider från sängen. Under sommarhalvåret ligger de i vattnet med en tillhörande brygga och en elmotor så att du kan köra runt på sjön.

Naturbyn

Här kan du bo i trädhus, husbåt eller i stuga utan vare sig rinnande vatten eller el. Laga mat över öppen eld, bada bastu för att sedan hoppa i den uppfriskande sjön efter ditt bad.

Happie Camp

Erbjuder lyxigare möblerade glampingtält placerade på noga utvalda, vackra och avskilda platser med möjlighet till bekvämligheter som matkasse och aktiviteter på plats, mitt i Värmlands vackra natur.

Vildmark i Värmland

Upplev den magnifika vildmarken i Värmland på Klarälvens glittrande vatten! Bygg din egen timmerflotte och ge dig ut på en avkopplande färd. Genom Vildmark i Värmland kan du också uppleva Vildmarksbyn Eden i ett naturskyddat skogsområde som bjuder på trolska skogar, sjöar och berg. Här kan du sova i vildmarkskojor, laga mat över öppen eld, vandra i de djupa skogarna och bada bastu under stjärnklar himmel. 

Värmlandsgården

Bo i campingtält på en flotte mitt ute på en sjö och vakna till fågelkvitter ute i naturen. Här kan du också paddla kanot ut till den obebodda ön Getön och bo i bekvämt utrustat glampingtält. En unik upplevelse för den äventyrliga. 

Värmland Camper

Upplev Värmland och camping på ett nytt spännande sätt. Hyr en äventyrshusvagn och njut av friheten när du tar dig runt till Värmlands smultronställen. En föreslagen resrutt med tips på aktiviteter och besöksmål ingår. Du kan också välja att upptäcka Värmland från cykelsadeln med Värmland Camper. Under våren 2023 lanserades ett nytt koncept med elcyklar och tältvagnar inklusive campingutrustning där du på ett enkelt sätt kan du uppleva friheten med cykelsemester.

Copy link
Powered by Social Snap