Handplockade tips

6 tips på unika boenden

2 minuters läsning

Foto:

Arnon Maria Baath

Unika boenden

Värmland erbjuder fantastisk natur med vidsträckta skogar, stora vatten att fiska i och flertalet sevärdheter längs vägen. Här hittar du unika platser och boenden, dröm dig bort och planera din resa för ett fantastiskt äventyr.

Här listar vi en variation av boenden i hela Värmland som gör din vistelse unik. Upptäck till exempel Naturbyn i Långserud, glampa med Happie Camp eller bo i en charmig stuga mitt i naturen i.

Yggdrasil Water Huts

Båten leder ut till en uteplats med sjöutsikt och består av ett sovrum och ett badrum. En grill finns på plats och både skidåkning och cykling kan avnjutas i närheten av Yggdrasil Igloo Water Huts.

Värmland Camper

Upplev Värmland och camping på ett nytt spännande sätt. Hyr en äventyrshusvagn och njut av friheten när du tar dig runt till Värmlands smultronställen. Laga till en middag i uteköket och somna till en panoramavy i taktältet. En föreslagen resrutt med tips på aktiviteter och besöksmål ingår. Vagnen hämtas på Hammarö och är utrustad med allt som behövs för ett campingäventyr. Vagnen har upp till 5 sovplatser inkl taktält.

Happie Camp

Erbjuder lyxigare möblerade campingtält placerade på noga utvalda, vackra och avskilda platser med möjlighet till bekvämligheter som matkasse och aktiviteter på plats, mitt i Värmlands vackra natur.

Vildmark i Värmland

Sov skönt på din egenbyggda timmerflotte vid Klarälvens strand hos Vildmark i Värmland.

Värmlandsgården

Bo i campingtält på en flotte mitt ute på en sjö och vakna till fågelkvitter ute i naturen. Här kan du också paddla kanot ut till den obebodda ön Getön. En unik upplevelse för den äventyrliga. 

Naturbyn

Här kan du bo i trädhus, husbåt eller i stuga utan vare sig med rinnande vatten eller el. Laga mat över öppen eld, bada i vedeldad badtunna för att sedan hoppa i den uppfriskande sjön efter ditt bad.

Copy link
Powered by Social Snap