Hero Badge

BOENDE

Mellan dröm och verklighet

Vi tipsar

Dömle herrgård spa & resort

2 minuters läsning

Sköna dagar på Dömle herrgård spa & resort

Ett givet besöksmål är vackra Dömle herrgård. Här kan du njuta av mat, dryck och spa i vackra omgivningar alldeles invid sjön med egen strand. Dömle herrgård, med anor från 1400-talet, bjuder på en magisk miljö fylld av värme, omsorg och kärlek.

Mat och dryck

Herrgårdens matsal och kök speglar årstiderna med stor lokal prägel. Målet är att skapa en kreativ och föränderlig upplevelse med både väntade och oväntade smakupplevelser. Vinkällaren på Dömle ger ett traditionellt franskt intryck tillsammans med inslag av den Nya världen. Herrgårdens sommelier arbetar ständigt med att utveckla och fylla på med nya spännande viner där Champagne är något som ligger Dömle varmt om hjärtat.

Spa

Spagården, som ligger alldeles intill idylliska Smårissjön, invigdes i december 2018. Här finns spabad ute och inne, bastu, lounge, relaxavdelning med unika vågfåtöljer, bar och en stor terrass med sittytor och utsikt över sjön. Du kan välja att boka en hel vistelse med spa och boende eller komma över dagen och njuta av spa samt äta lunch eller middag.

Aktiviteter

På Dömle Herrgård finns stora möjligheter till alla typer av aktiviteter. Nedanför herrgården finns sandstrand med tillgång till badbrygga, vedeldad badtunna och jacuzzis. Här finns två gym, ett inomhus och ett utomhus och padelbana. Du kan också paddla kanot, glida fram på SUP paddleboards, testa fiskelyckan eller njuta av gamla kulturlandskap, odling- och ängsmarker, byar och stugområden till fots eller på cykel. I direkt anslutning till herrgården finns också en18-håls golfbana med utmaningar för både nybörjaren och entusiasten.

Läs mer om Dömle herrgård och deras erbjudanden på domle.se.