Bo på Bed and breakfast i Karlstadsregionen

3 minuters läsning

Bed & breakfast i Karlstad-regionen

For deg som ønsker en enklere og mer personlig overnatting enn på et stort hotell, har vi noen gode tips. Nedenfor finner du unike overnattingssteder utenfor byens travle hverdag. Her er det både tid og plass til å lade batteriene.

Villa Fryksta

Villa Fryksta Bed & Breakfast har ligget ved Nedre Fryken i snart 100 år, men har i senere tid blitt renovert til et moderne B&B. Her er det sosiale områder både inne i huset og ute på tomten. Kjelleren har et eget avslapningsområde med badstue og boblebad, og utenfor er det stor terrasse med både kveldssol og sjøutsikt.
De har seks individuelt innredede rom, hvorav ett er tilpasset bevegelseshemmede og to rom tilbyr muligheten til å ta med seg firbente venner. Barn i alderen 0-3 bor gratis.

Villa Fryksta
Sjöleden 33
665 91 Kil
E-post: info@villafryksta.se
Telefon: 070-523 67 21
https://villafryksta.se/

Kungskvarnen

Hotellet Kungskvarnen i Borgvik ligger i en møllebygning fra midten av 1800-tallet, og rommer sjarmerende dobbeltrom og familierom. Alle har bad med dusj og gratis WiFi. Et steinkast fra hovedbygningen ligger to nyoppussede trehytter med tomannsrom med egen inngang og hagemøbler på gresset utenfor.
I området rundt Borkvik ligger kunstgalleriet Sliperiet med kunst i verdensklasse, og både badeplasser, turstier og fiskevann ligger i nærheten.

Kungskvarnen hotell och restaurang
Kvarnvägen 1
664 95 Borgvik
E-post: kvarnen@iborgvik.se
Telefon: 070-669 55 60
https://www.kvarneniborgvik.se/

Kungskvarnen i Borgvik

Apertins Hotell

20 minutter fra Karlstad i nærheten av Kil sentrum ligger Apertins Hotell omgitt av landlig idyll. Hotellet har røtter helt tilbake til 1600-tallet og rommene på hotellet har alle et unikt design i gammel herregårdsstil. De tilbyr gratis parkering og WiFi, og som hotellgjest får du også tilgang til badstue og solterrasse.
Frokostbuffeen har både kontinentale og vegetariske alternativer, og snart åpnes det også en restaurant og bar.
Rett i nærheten kan du ta deg en rusletur i Apertins naturreservat. Rundt 10 minutter fra hotellet har du også muligheten til å fiske laks i Klarälven, og du kan nå 5 forskjellige golfbaner innen 30 minutters kjøring fra hotellet.

Apertins Hotell
Apertin Herrgård
665 91 Kil
E-post: info@apertinshotell.se
Telefon: 070-0932396
https://www.apertinshotell.se/

Segerstad gårdshotell

På dette koselige og landlige gårdshotellet har alle rom skrivebord, flatskjerm med kabel-TV og gratis WiFi. Gårdshotellet har felles bad med badekar eller dusj samt felleskjøkken og felles stue.
Her kan du nyte en deilig frokostbuffet, eller hvorfor ikke benytte deres store kjøkken til å lage middag etter egen oppskrift?
Benytt anledningen til å utforske den vakre naturen i den nærliggende skjærgården, for eksempel ute ved Arnäs udde. Eller kanskje du vil besøke Värmskogs kafé for å se om de berømte rekesmørbrødene virkelig er så gigantiske som ryktene tilsier?

Segerstadsby gårdshotell
Segerstadsby 311
664 94 Vålberg
E-post: info@s-gh.se
Telefon: 054-4444 28 0
https://www.s-gh.se

Sköna Rum

Et steinkast fra Kil sentrum finner du Sköna Rum som tilbyr både B&B, vandrerhjem og konferansepakker. Sköna Rum ligger i Fryksta, like nord for Karlstad og er faktisk Sveriges aller første jernbanestasjon.
I den historiske hovedbygningen er det 3 dobbeltrom, et familierom og to moderne utstyrte konferanserom i klassisk stil. Her er det felles dusj, toalett og TV samt gratis WiFi på alle rom. Kjæledyr er ikke tillatt her.
På vandrerhjemmet derimot er kjæledyr hjertelig velkomne. Her er det 4 dobbeltrom og 1 enkeltrom samt et frokostrom og kjøkken for selvhushold. To av rommene, inngangen, toalett og dusj er også tilpasset for bevegelseshemmede. Her er det felles dusj, toalett og TV og gratis WiFi i alle rom.
På sommertid kan du sole deg og bade, eller gå tur på treningsløyper og turstier. Sköna Rum har også sykler til leie hvis du vil tråkke deg rundt i omgivelsene for å finne det perfekte stedet for å plukke markjordbær.

Sköna Rum Fryksta
Sjöleden 9
665 91 Kil
E-post: info@skonarumfryksta.se
Telefon: 0706-42 14 13
https://www.skonarumfryksta.se/