Naturskjønne golfopplevelser i Karlstad-regionen

3 minuters läsning

Naturskjønne golfopplevelser i Karlstad-regionen

Ønsker du å dra på golftur med vennene dine har Karlstad-regionen flere naturskjønne golfbaner å velge mellom. Avstanden mellom de ulike banene er kort, så du rekker både å ta en golfbane per dag og finne på andre aktiviteter.

Karlstad Golfklubb

Her kommer du til Värmlands største golfklubb med 27 hull pluss nihullsrunden Solslingan. Dette er et allsidig golfanlegg som tilbyr både driving range og innendørshallen Drive In.

Her finner du også en av Golfstore sine aller største butikker med golfutstyr som køller, vesker, sko, klær og andre golfartikler.

Ved behov for påfyll av energi kan du med fordel gjøre dette på Abbes Golfkrog mens du nyter den vakre utsikten over golfbanen.

Karlstad Golfklubb
Höja 510
655 92 Karlstad
E-post: info@karlstadgk.se
Telefon: 054-86 63 53
https://karlstadgk.se

Hammarö Golfklubb

Her finner du en utfordrende og lett kupert skogs- og parkbane i umiddelbar nærhet til Vänerns strender, med både sand og klipper. De tilbyr en flott 18-hullsbane, driving range, korthullsbane, golfsimulator, proshop og god mat på restauranten.

Hvis du vil ta en pause fra golfen kan du spille både padel og footgolf. Eller hva med å ta en svømmetur i Vänern etter golfrunden?

Hammarö Golfklubb
Barrstigen 103
663 91 Hammarö
E-post: info@hammarogk.se
Telefon: 054-52 26 50
https://www.hammarogk.se/

Hammarö Golfklubb

Sommarro Golf

Denne golfbanen ligger kun få minutter fra Karlstad sentrum. På den gamle flyplassen i Karlstad er det 2 golfbaner, en 12-hulls Inland Links-bane og en 9-hulls Pay and Play-bane som er åpen for alle. Du er også velkommen til å bruke banens treningsområde og driving range for å øve på golfsvingen din, enten du er nybegynner eller erfaren spiller.

I klubbhuset kan du ta en pause på deres kafé og restaurant, teste ut golfsimulatoren, eller – dersom du ønsker en avveksling – spille en runde biljard.

Sommarro Golf
Flygfältsvägen 1
652 30 Karlstad
E-post: reception@sommarrogolf.se
Telefon: 054-15 90 15
http://sommarrogolf.se

Bryngfjordens Golfklubb

I nærheten av Klarälven finner du Bryngfjorden, en utfordrende skogsbane som byr på spill fra fem forskjellige tees. Her er det en 18-hullsbane i full størrelse som passer godt for deg som er ute etter en heldagsutflukt. Avstanden kan varieres fra 4200 meter til drøye 6400 meter.

Bryngfjorden Golf
Bryngfjorden 401
653 50 Karlstad
E-post: info@bryngfjorden.com
Telefon: 054-21 70 30
https://bryngfjorden.com

Forshaga Deje Golfklubb

På svingete veier tar du deg gjennom skogen mot golfbanen som er innrammet av frodige skog og vassdrag. Her ligger også Dömle Herrgård Spa & Resort som et midtpunkt blant de 18 hullene. Dersom du ønsker en kortere golfopplevelse kan du velge å spille på en 9-hulls bane.

For deg som reiser med bobil eller campingvogn er det 8 plasser tilgjengelig med tilgang til strøm. Eller så kan du velge å bo i et unikt herskapsmiljø med et luksuriøst spa og fantastiske mat- og drikkeopplevelser.

ForshagaDeje Golfklubb
Dömle 1
669 91 Deje
E-post: info@forshagadejegk.se
Telefon: 0552-414 40
https://forshagadejegk.se/

Forshaga Deje Golfklubb

Kils Golfklubb

På denne golfbanen spiller du på en flott 18-hullsbane i nærheten av innsjøen Fryken. Her har du også muligheten til å bo på selve golfbanen. Golfklubben tilbyr overnatting i to fine hytter som begge har sengeplasser til 4 personer. Hyttene er rikelig utstyrt med alt du trenger, blant annet komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, grill og utemøbler.

Her ligger også en prisbelønt golfrestaurant som flere ganger har blitt kåret til Sveriges beste. Spis en bedre middag mens du nyter en flott utsikt over Fryken.

For deg som kjører elbil har golfklubben to ladestasjoner der bilen kan lades mens du nyter en dag på greenen.

Kils Golfklubb
Skärningsberg
665 91 Kil
E-post: kansli@kilsgk.se
Telefon: 0554-407 05
https://www.kilsgk.se/

Billeruds Golfklubb Grums

Langs strendene til Vänern med grønne lunder og natur finner du Billeruds golfbane. Her kan du også prøve simulatorgolf, spise god mat på golfbpuben Valnäs Bistro eller unne deg et glass med god drikke. Her er det også mulighet for overnatting rett ved golfbanen. I hovedbygget er det 5 dobbeltrom og 1 enkeltrom med felles toalett, dusjrom og badstue. Kommer du med egen bobil eller campingvogn er det muligheter for parkering som inkluderer strøm og tilgang til dusj og toalett.

Billeruds Golfklubb
Valnäs
664 96 Segmon
E-post: kansli@billerudsgk.se
Telefon: 0555-78 50 54
https://www.billerudsgk.se/