Unike gårdsbutikker i Karlstad-regionen

3 minuters läsning

Unike gårdsbutikker i Karlstad-regionen

Vil du slippe byens kjas og mas og finne et sted der du kan senke skuldrene og titte på smått og stort i fred og ro? Da er Karlstad-regionen det perfekte reisemål. Her kan du unne deg selv (eller noen du er glad i!) unike skatter fra mange koselige gårdsbutikker. I shoppingpausen kan du drikke hjemmebrygget kaffe og nyte sprøstekte vafler mens kyrne beiter i bakgrunnen og gårdskatten stryker seg langs beinet ditt.

Idyll, ikke sant? Her er noen av våre beste tips:

Rotnäs Gårdsbutikk

Her kommer du til en “mysig” gårdsbutikk som holder til i et gammelt lager. I butikken finner du både interiørvarer og gaveartikler. Når du har handlet ferdig og trenger påfyll av energi, er det kan du slappe av på kaféen som serverer hjemmebakte boller og smaksrike søtsaker. Her er det også hunder, katter og hester, og gjestenes dyr er selvfølgelig også velkomne.

På sommertid har gården en isbutikk der de serverer iskrem av høyeste kvalitet fra Lejonet & Björnen. Dessuten kan du nyte nybakt pizza om sommeren hvis du er ordentlig sulten.

Noll54 Interiör
Almars Gård 433
655 91 Karlstad
E-post: noll54interior@gmail.com
Telefon: 0730-255 999
http://www.noll54interior.se/

Liljenäs Gård

På denne gården finnes det noe for enhver smak! Her du kan nyte egenkomponerte iskreasjoner med iskrem fra Kling, og i perioden oktober til mai kan du bestille deres fantastiske belgiske vafler med iskrem, smakfulle matvafler eller teste deres “suppelunsj” med soppsuppe på fredager.

Soppen i soppsuppen dyrkes faktisk på selve gården, og på gårdens egen frisørsalong, Gårdsklippet, kan du til og med få deg en ny frisyre, enten det er herre-, dame- eller barneklipp.

I gårdsbutikken er det fokus på lokale råvarer og produkter. Her finner du blant annet biff, most, krydder, kaffe og te, saueskinn, marmelade og mye mer. Du kan også handle utendørsprodukter som slitesterke tallerkener, krus og bestikk laget av biomaterialer.

Noll54 Interiör
Almars Gård 433
655 91 Karlstad
E-post: noll54interior@gmail.com
Telefon: 0730-255 999
http://www.noll54interior.se/

Mimmi Design

Mimmi Design designer unike klær i naturmaterialet lin, hovedsakelig for kvinner. Du finner butikken midt i naturen i Värmlandsskogen. Enkle, fargerike linklær i form av tunikaer, bluser og kjoler, men også herreskjorter i tidløst design. Her finner du noe for alle kroppsformer.

Klærne hos Mimmi Design består hovedsakelig av lin, som er svært miljøvennlig, og de prøver å unngå rabatter på klærne. Filosofien er enkel. Hvert plagg må finne sin rette eier. Er du den neste kunden som blir funnet?

I tillegg arrangeres det kunstutstillinger hver vår og sommer med ulike kunstneriske uttrykk.

Mimmi Design
Lång Pikenberg 1
664 91 Grums
E-post: ab@mimmidesign.se
Telefon: 070-3213091
https://mimmidesign.se

VillaRudskogen Interiör

I Eva Sepp Bergs interiørbutikk er det fokus på håndplukket interiør fra ulike leverandører fra Sverige og Danmark. De unike produktene i resirkulert tre, naturmaterialer, jute og vakre tekstiler finnes ofte i begrenset opplag, så det er en fordel å besøke butikken med jevne mellomrom.

I nettbutikken deres finner du et enda større utvalg innen interiør, samt møbler, tepper, tekstiler og belysning.

I gårdsbutikken kan du nyte en kopp kaffe og hjemmebakst, noe som anbefales på det varmeste.

VillaRudskogen Interiör
Storgatan 16
667 30 Forshaga
E-post: kontakt@villarudskogeninterior.com
https://villarudskogeninterior.com/

Noll54 Interiör

Benytt sjansen til å få personlig rådgiving rundt hvilken interiørstil som passer nettopp ditt hjem. Eva-Karin hos Noll54 Interiör har håndplukket sine produkter fra flere anerkjente leverandører og viser deg gjerne rundt i den koselige butikken sin. Den ligger på Almars Gård like utenfor Karlstad.

Noll54 Interiör
Almars Gård 433
655 91 Karlstad
E-post: noll54interior@gmail.com
Telefon: 0730-255 999
http://www.noll54interior.se/