Fine campingplasser

Med nærhet til vannet

4 minuters läsning

Bo på fine campingplasser

Årjäng kommune har et bredt utvalg av fine campingplasser. Her finner du alt fra femstjerners luksuscamping til enklere villmarkscamping. Alle campingplassene ligger i naturskjønne omgivelser og med nærhet til vannet

Sommarvik – Årjäng camping og stugor

Sommarvik er en femstjerners camping i Årjäng, hvor hele familien kan nyte campingferien. Campingplassen er helårs-åpent og de femstjerners omgivelsene byr på luksus og et rikt utvalg av aktiviteter. På transitt- og feriecampingen finnes det 100 campingplasser, samt flere ulike områder for telt. Alle områdene har strøm, og ligger sentralt til. Sommarvik har også 64 hytter med 3-6 senger, og en gruppelogi med 18 senger. Av andre fasiliteter på området finner du også butikk, restaurant, bassengbar, utendørsbasseng, badstu, relaxavdeling, golf, lekeplasser, badestrand, Kids Club og mye mer. Sommarvik ligger fint til ved sjøen Västra Silen, og har en barnevennlig sandstrand med flere vannattraksjoner. Det finnes også to utendørsbassenger, en vedfyrt badstue med egen brygge og en relax-avdeling med jacuzzi og tyrkisk steambad.

Sommarvik har mange fine hytter

Stor infinitybasseng

Ekeby camping

På Ekeby Camping ved Västra Silen kan du stresse ned og finne roen med nærhet til vannet og skogen. Ekeby har både oppmerkede campingplasser og stuer til utleie. Campingen har også en rekke ulike tilbud, som beachvolleyballbane, lekeplass, grassletter, turstier, hinderbane og sandstrand. Ønsker du å utforske området rundt, finnes det mange muligheter. Ta for eksempel turen opp til Borgåsberget, hvor det står en 3,2 meter høy steinstatue og speider utover i retning Norge. Ekeby er medlem i Camping Key Europe.

Ekeby camping ved sjøen Västra Silen

Töcksfors camping

Familiecampingen Töcksfors Camping og Fritid ligger i nordenden av sjøen Foxen, som inngår i Dalslands Kanal. Campingen består av 40 bobilplasser, derav 30 stykker med eluttak. De har også ni mindre campingstuer til utleie, samt fem selvhusholds-hytter på ca 40 kvm. Selvhusholds-hyttene er åpne også i løpet av høsten og vinteren. Campingplassen huser også en egen kiosk, gjestehavn og friluftsbad, samt at de tilbyr utleie av elsykler, og SUP.

Campingen ligger ved sjøen Foxen

Elovsbyn camping

Elovsbyn Camping er en liten naturcamping i Lennartsfors, ved sjøen Foxen. Sjøen Foxen inngår i det vakre sjøsystemet ved navn Dalslands kanal, hvor du finner gode forhold for kano- og kajakkturer. Her er det faktisk mulig å krysse grensen til Norge via sjøveien! På Elvosbyn kan du få kjøpt kart, fiskekort og naturvernskort, som er et bevis på at du kan anvende leirplassene ute i naturen. Hvis du ønsker å leie telt av campingplassen, er dette også en mulighet, i tillegg til utlei av vanlige campingplasser, kano, båter og hytter. 

Liten naturcamping ved sjøen Foxen

Sandaholm camping

Like ved Glaskogens naturreservatet ligger Sandaholm Camping. Campingen er barnevennlig, med langgrunn sandstrand og store grøntområder. I anslutningen til campingplassen finnes også oppmerkede plasser for husbiler, med tilhørende fasiliteter. Utleie av kano, motorbåt og tråbåt er også mulig å oppdrive.

En barnevenlig camping

Fin, langgrunn sandstrand

Camp Grinsby

Camp Grinsby er vakkert plassert like ved Glaskogens naturreservat, nær stranden, ved innsjøen Stora Bör, kun 2 km fra E18. Området rundt campingen er av villmarkskarakter, med både store og små elver, hvor det er gode muligheter for kano- og vandringsturer. De oppmerkede plassene på campingen er av romslig størrelse og variasjon, og de fleste av tomtene har sjøutsikt. Utpå en vakker odde finnes det også en fin grillplass som gjestene kan benytte seg av. Campingplassen tilbyr utleie av kanoer og båter, samt sykler, for besøkende. I forbindelse med covid-19 har campingen kun åpent for sesongplasser for minst en måned.

Camp Grinsby ved sjøen Stora Bör

Järnsjöns camping

Er du ute etter en hyggelig og familiær camping i Årjäng, er Järnsjöns camping et godt valg. Campingplassen ligger naturskjønt til på en egen odde ved Järnsjön i Sillerud. Her finner du hytter i umiddelbar nærhet til vannet.

BO

På ferie er det viktig å sove godt om natten, slik at man er uthvilt til å nyte spennende aktiviteter på dagtid. For deg som overnatter har vi mange ulike alternativer å tilby her i Årjäng. Ønsker du både frokost, lunsj og middag inkludert, har vi hotell. Er Vandrerhjem eller B&B mer din stil finnes alt fra enklere overnattingsrom, til suiter med boblebad og utsikt over Dalslands Kanal. I Årjäng har vi også mange campingplasser av ulik størrelse og standard; alt fra 5-stjerners til enklere villmarkscamping. Alle sammen med nærhet til badevennlige innsjøer og Värmlands vakre natur.

Turistgården i Töcksfors

Tåhotellet i Sillerud

Hotell Årjäng