Anmäl ditt evenemang

Marknadsför ditt evenemang genom Visit Munkfors-Ransäter, kostnadsfritt! Nedan kan du läsa om hur och var ditt evenemang marknadsförs samt fylla i en anmälan.

Turistinformationen ansvarar för publicering av inkomna evenemang via våra olika kanaler. Genom att skicka in din information har du gett samtycke till att uppgifterna publiceras och sprids till tredje part, bland annat: visitmunkfors.se, visitvarmland.com, klaralvsbanan.se och munkfors.se. 
Vi marknadsför ditt evenemang kostnadsfritt i första hand på webbplatserna, ibland också i sociala medier, olika trycksaker med mera.   

Var och hur syns ditt evenemang?

Evenemangskalender online: På turistinformationens och kommunens webbplats finns en evenemangskalender där samtliga inkomna offentliga evenemang publiceras kostnadsfritt. Om det är ett evenemang som är av regional eller nationell karaktär, publiceras det även på www.visitvarmland.com, Värmlands officiella besökssida.

Turistinformationen förbehåller sig rätten att avgöra klassificeringen av evenemanget, neka evenemang som bedöms olämpliga för publicering eller de som inte uppfyllt kraven för publicering. Exempel på evenemang som inte publiceras är evenemang av partipolitisk eller religiös karaktär (med undantag för kyrkans musikevenemang) och evenemang som inte är öppna för allmänheten.

Vilken information behöver vi?

För att kunna publicera och marknadsföra ditt evenemang på bästa sätt behöver vi komplett information om såväl evenemanget som om arrangören. 
Vi administrerar och publicerar evenemang löpande, men ha i åtanke att det ibland kan ta några dagar innan det publiceras, skicka därför in i god tid. Vi rekommenderar att du skickar in uppgifter så snart som möjligt för att få så mycket exponeringstid som möjligt.
Ta för vana att du meddelar oss om evenemanget så fort du lägger ut information på din egen webbsida, gör ett evenemang på Facebook, skickar in en annons till media eller gör en affisch.
Kom ihåg! Det är viktigt att informationen är korrekt och att du har ansvar för att meddela eventuella ändringar.

Att tänka på

Evenemanget ska:

  • Arrangeras i Munkfors kommun eller i nära anslutning, t.ex. Mjönäs och Ena.
  • Vara offentligt, alltså öppet för allmänheten.
  • Ej vara av partipolitisk eller religiös karaktär, med undantag för kyrkans musikevenemang.
  • Anmälas med kompletta uppgifter.
  • Vid kurs/utbildning, som kräver deltagande vid flera tillfällen, marknadsförs endast startdatum.
  • Genom att skicka in information om evenemang godkänner du att Visit Munkfors-Ransäter: sprider informationen vidare till tredje part, att informationen används för att marknadsföra Munkfors-Ransäter som besöksmål, att evenemangsinformation och bilder som skickas in får spridas och användas av Visit Munkfors-Ransäter i både tryckt och digitalt material.
    Du kan när som helst begära att få dina uppgifter raderade eller ändrade genom att kontakta oss.

Evenemang som inte uppfyller kriterierna kommer inte att publiceras. Vi förbehåller oss rätten att göra justeringar i inskickad text.

Tveka inte att kontakta oss!

Telefon: +46 (0) 563-54 10 81
E-post: tourist@munkfors.se 

Besöksadress
Tallåsvägen 12
684 31 Munkfors
GPS: Latitud 59.834449 Longitud 13.546315