Värmestertips

Kajak och kanot på insjö och innanhav

1 minuts läsning

Kanot och kajak på insjö och innanhav

Värmland är fullt av stora vatten som är perfekta för paddling. Ta dig ut på en fin dagstur med hela familjen och glid ut på stilla vatten för att sedan koppla av på ett trevligt boende ute i naturen eller mitt i centrum. Kolla in våra paddlingserbjudanden och välj det som passar dig.

Arvika Kanot- & Turistcenter – Paddla i Glaskogens Naturreservat

Glaskogens Naturreservat med sina milsvida skogar och klara sjöar är den bästa platsen för dig som vill vara ute i naturen. Här finns 80-talet sjöar med goda möjligheter för fiske och paddling. Turen beräknas ta 7 dagar och hur du vill sova väljer du själv; i tält, under bar himmel, i vindskydd eller i en stuga. Goda instruktioner inför paddlingen ges av den kunniga personalen på Arvika Kanot- & Turistcenter innan du ger dig av på ditt äventyr.  


Arvika Kanot- & Turistcenter – Kanotturen Fåfängan

Den här 3-dagars kanotturen är en vacker tur som skiftar mellan sjö och älv i det värmländska landskapet. På paddlingsturen finns goda chanser att se bäver. Turen klassas som lätt och är bra anpassad för nybörjare och familjer. Hur du vill sova väljer du själv; i tält, under bar himmel, i vindskydd eller i en stuga.  Goda instruktioner inför paddlingen ges av den kunniga personalen på Arvika Kanot- & Turistcenter innan du ger dig av på ditt äventyr.


Copy link
Powered by Social Snap