Värmestertips

Kajak och kanot på insjö och innanhav

3 minuters läsning

Kanot och kajak på insjö och innanhav

Värmland är fullt av stora vatten som är perfekta för paddling. Ta dig ut på en fin dagstur med hela familjen och glid ut på stilla vatten för att sedan koppla av på ett trevligt boende ute i naturen eller mitt i centrum. Kolla in våra paddlingserbjudanden och välj det som passar dig.

 

Paddla kajak i Kristinehamn

Vill du ha en naturnära upplevelse i vackra Kristinehamn? Testa på paddling i kajak som utgår från bryggan vid Mastmagasinet!

Turen utgår från bryggan utanför Mastmagasinet, som ligger bara ett par stenkast från Stadshotellet, och du kan därifrån glida fram på vattnet i egen takt ut i Vänern och runt vackra Picassoudden. Kanske stanna där och ta en mysig fika vid Picassoskulpturen?

  • Hyr en singelkajak eller en dubbelkajak, ris från 250 kr

Elite Stadshotellet i Karlstad- Paddla mitt i stan

Bo vid Klarälvens glittrande vatten på anrika Elite Stadshotellet och paddla kajak mitt i centrala Karlstad under 4 timmar. Ett fint erbjudande för dig som vill bo mitt i staden men ändå uppleva den fantastiska naturen som du alltid har nära till här. Övernattning med frukost, kajak och flytväst.

  • Pris från 1810 kr per natt.

Hotell Charlottenberg- Stressa ner i en kajak

Tänk dig att få glida fram på spegelblankt vatten och känna dig ett med naturen. Du kan känna dig helt säker på den här turen eftersom en erfaren guide följer med och tar dig fram på de bästa vattenvägarna. Övernattning, frukost och fullt utrustad kajak med guide.

  • Pris från 1395 kr per person.

Nordmarkens Kanotcenter – Paddla i unikt sjösystem

Här kan du vara ett med naturen och glida fram på vattnet med bara ljudet från djurliv och vattenplasket från årorna. Du kommer att paddla i både Värmland och Dalsland i Nordmarkens fina kanotvatten. I detta 3-dagars kanotpaket ingår allt du behöver för en tur på vattnet och för en enklare övernattning i tält på land.

  • Pris från 995 kr per person.

Paddla kanot i Vänern

Sandgrundsudden i Karlstad

Guest House Eleven i Arvika

Vacker natur i Värmland

Arvika Kanot- & Turistcenter – Paddla i Glaskogens Naturreservat

Glaskogens Naturreservat med sina milsvida skogar och klara sjöar är den bästa platsen för dig som vill vara ute i naturen. Här finns 80-talet sjöar med goda möjligheter för fiske och paddling. Turen beräknas ta 7 dagar och hur du vill sova väljer du själv; i tält, under bar himmel, i vindskydd eller i en stuga. Goda instruktioner inför paddlingen ges av den kunniga personalen på Arvika Kanot- & Turistcenter innan du ger dig av på ditt äventyr.  

  • Pris från 1418 kr per person.

Arvika Kanot- & Turistcenter- Kanotturen Fåfängan

Den här 3-dagars kanotturen är en vacker tur som skiftar mellan sjö och älv i det värmländska landskapet. På paddlingsturen finns goda chanser att se bäver. Turen klassas som lätt och är bra anpassad för nybörjare och familjer. Hur du vill sova väljer du själv; i tält, under bar himmel, i vindskydd eller i en stuga.  Goda instruktioner inför paddlingen ges av den kunniga personalen på Arvika Kanot- & Turistcenter innan du ger dig av på ditt äventyr.

  • Pris från 1243 kr per person.

Guesthouse Eleven- Paddla på Glafsfjorden och koppla av i en gammal skola med hotellyx

Välkommen att paddla i natursköna Arvika. Här finns en mycket fin dagstur för hela familjen. Du paddlar i Glafsfjorden runt naturreservatet Bergs Klätt och får med lunchpaket. Mat ute smakar alltid som allra bäst! En lätt tur som lämpar sig för ovana paddlare och familjer med barn.

  • Pris från 1695 per person.

Copy link
Powered by Social Snap