Värmestertips

Kajak och kanot på insjö och innanhav

2 minuters läsning

Kanot och kajak på insjö och innanhav

Värmland är fullt av stora vatten som är perfekta för paddling. Ta dig ut på en fin dagstur med hela familjen och glid ut på stilla vatten för att sedan koppla av på ett trevligt boende ute i naturen eller mitt i centrum. Kolla in våra paddlingserbjudanden och välj det som passar dig.

Paddla kajak i Kristinehamn

Vill du ha en naturnära upplevelse i vackra Kristinehamn? Testa på paddling i kajak som utgår från bryggan vid Mastmagasinet!

Turen utgår från bryggan utanför Mastmagasinet, som ligger bara ett par stenkast från Stadshotellet, och du kan därifrån glida fram på vattnet i egen takt ut i Vänern och runt vackra Picassoudden. Kanske stanna där och ta en mysig fika vid Picassoskulpturen?

  • Hyr en singelkajak eller en dubbelkajak, ris från 250 kr

Hotell Charlottenberg- Stressa ner i en kajak

Tänk dig att få glida fram på spegelblankt vatten och känna dig ett med naturen. Du kan känna dig helt säker på den här turen eftersom en erfaren guide följer med och tar dig fram på de bästa vattenvägarna. Övernattning, frukost och fullt utrustad kajak med guide.

  • Pris från 1395 kr per person.

Paddla kanot i Vänern

Sandgrundsudden i Karlstad

Vacker natur i Värmland

Arvika Kanot- & Turistcenter – Paddla i Glaskogens Naturreservat

Glaskogens Naturreservat med sina milsvida skogar och klara sjöar är den bästa platsen för dig som vill vara ute i naturen. Här finns 80-talet sjöar med goda möjligheter för fiske och paddling. Turen beräknas ta 7 dagar och hur du vill sova väljer du själv; i tält, under bar himmel, i vindskydd eller i en stuga. Goda instruktioner inför paddlingen ges av den kunniga personalen på Arvika Kanot- & Turistcenter innan du ger dig av på ditt äventyr.  

  • Pris från 1418 kr per person.

Arvika Kanot- & Turistcenter – Kanotturen Fåfängan

Den här 3-dagars kanotturen är en vacker tur som skiftar mellan sjö och älv i det värmländska landskapet. På paddlingsturen finns goda chanser att se bäver. Turen klassas som lätt och är bra anpassad för nybörjare och familjer. Hur du vill sova väljer du själv; i tält, under bar himmel, i vindskydd eller i en stuga.  Goda instruktioner inför paddlingen ges av den kunniga personalen på Arvika Kanot- & Turistcenter innan du ger dig av på ditt äventyr.

  • Pris från 1243 kr per person.

Copy link
Powered by Social Snap