Opplevelser i Värmland

Shopping i Värmland

2 minuters läsning

Shopping i Värmland

Ingen Sverigetur uten shopping! Värmland ligger rett på andre siden av landegrensen og her finnes det mange gode shoppingmuligheter.

Värmland yrer av koselige småbyer med personlige butikker. Her finner du både store kjøpesentre, med alt under ett tak, og små unike butikker som du finner i byene. De värmlandske veiene tilbyr også stopp ved små gårdsbutikker med alt fra lokalprodusert mat til antikk og kuriosa. Her du kan gjøre ordentlig gode kupp!

Karlstad

Karlstad er den største byen i Värmland og byr på moderne og attraktive gallerier og handlegater. Både galleriene og handlegatene er fylt med mange butikker, kafeer og restauranter. Det aller beste med shopping i Karlstad er at alt er sentrumsnært og du kan komme deg rundt til fots til de fleste plasser. IKEA og det største shoppingsenteret Bergvik er kun en kort buss- eller kjøretur unna.

Foto: Josephine Klerks

Arvika – Den lille byen

Arvika ligger ved Glafsfjorden som har sjøforbindelse med Värnern. Avstanden fra norskegrensen er ca. 43 km og fra Oslo er det 170 km. Du kan fint rekke hit på en dagstur, eller ta det som en helgetur. I Arvika kan du finne det meste innenfor mote, interiør, antikk og friluftsliv. Dersom du vil shoppe i romlige omgivelser er dette stedet å dra til.

Sunne

Sunne er kanskje lite, men det finnes likevel et godt utvalg for den shoppeglade. I sentrum rundt teatertorget, og langs Kvangatan og Storgatan, finner du klesbutikker, gavebutikker, interiørbutikker og detaljhandel. En del tilbyr også lokalprodusert håndverk slik som de unike butikkene Shangri La og Fryksdalsform.

Kristinehamn

Når du først er i Kristinehamn så må du stoppe på Sockerslottet Butik. Her kan du smake på herlige hjemmelagde terter, kaker og sjokolade. Gunilla Wall eier av Sockerslottet er en prisbelønt baker og vant i 2016 TV-serien “Det store tårtslåget”. I byen er det også en populær second hand butikk, Pingskyrkans Second Hand. Her kan du finne skjulte skatter, samt handle miljøvennlig. Det finnes også andre kjente butikker slik som, Lindex, Kappahl og H&M.

Charlottenberg

Charlottenberg Shoppingcenter ligger kun 1,5 time fra Oslo og er åpent 365 dager i året. Her finnes også et fint hotell – perfekt for deg som vil hvile litt mellom shoppingrundene.

Töcksfors og Höljes

Töcksfors er også et mekka for shoppeglade. Töcksfors shoppingsenter består av 60 butikker og restauranter. Her finner du butikker innen helse, trening, sport, mote, bil, dyr og mye mer. I tillegg ligger det to store matbutikker på senteret: Maxi Mat og Eurocash. Gjør gode kupp og spar mye penger før du tar turen videre.

Lengst opp i nordre Värmland, i Höljes, ligger Långflon Shoppingsenter.

Copy link
Powered by Social Snap