Opplevelser i Värmland

Värmlands golfbaner

2 minuters läsning

Värmlands golfbaner

Naturen er en vesentlig del av golfopplevelsen, og her innfrir Värmland på alle måter! Med varierte og spennende miljøer bestående av både enger, skog, skjærgård og fjellterreng, er regionen rene paradiset for golfspillere.

Disse golfbanene må du sjekke ut i Värmland hvis du er ute etter å svinge golfkøllene:

Karlstad golfklubb

Värmlands største golfklubb er også en av de høyest rankede klubbene i Midt-Sverige. Kombinert med värmlandsk gjestfrihet og et imponerende utvalg av fasiliteter, er dette et komplett golfanlegg. Golfklubben består av en 27 hulls bane, range, treningsområder, innedørshall, korthullsbane, golfbutikk, konferanserom og restaurant. Hvert år arrangeres det nasjonale og internasjonale konkurranser på elitenivå og banen har også tidligere vunnet prisen «Årets golfklubb» utnevnt av Golfjournalisterna.

Hammarö

Hammarö Golfklubb er designet av den kjente arkitekten Sune Linde og ligger rett ved Vänern, Sveriges største innsjø. 18-hullsbanen befinner seg i et kupert terreng med både park- og skogsbaner. På grunn av beliggenheten ved Vänern har Hammarö en ekstra lang sesong. De tilbyr også en kortere 8-hullsbane og oppstillingsplasser for campingvogn og bil.

Eda Golfklubb

På en odde ved sjøen Hugn ligger Eda Golfklubb omgitt av skog og vann. Her kan du bryne deg på 18-hullsbanen og overnatte på herregården fra 1700-tallet som ligger i tilknytning til golfbanen.

Andre fine golfbaner i Värmland

ForshagaDeje Golfklubb – Golfbane ved herskapelige Dömle Herregård med 18-hullsbane i skogs- og parkterreng.
Kils Golfklubb, Golfklubb med utsikt til den idylliske innsjøen Fryken. 18-hullsbane i både skogsterreng og parklandskap. Restaurant, drivingrang, golfsimulator, korthullsbane og butikk finnes også på stedet.
Årjäng Golfklubb – Golfklubb rett over riksgrensen mellom Oslo og Karlstad. 18-hullsbane med kupert park- og skogsbane tegnet av anerkjente Peter Nordwall.
Arvika Golfklubb – En teknisk parkbane i lett kupert värmlandsk natur med 18 hull.


Copy link
Powered by Social Snap