Hiking Värmland

Cykelerbjudanden på väg och terräng

3 minuters läsning

Foto:

Roger Borgerlid

Cykelerbjudande på väg och terräng

Ge dig ut i naturen på cykeln och upplev Värmland längs vägen med vackra vyer och många trevliga stopp. Vi har samlat olika cykelerbjudanden för dig som vill träna eller för dig som vill kombinera cykling med avkoppling, här finns något för alla.

Upplev Hagfors från cykelsadeln – Värmlandsgården, Risbergs Herrgård och Björnbyn

Ett härligt cykelpaket där du cyklar mellan 3 olika boendeanläggningar med självhushåll och upplever ett rikt natur- och kulturliv. Vägarna varierar mellan grus- och asfaltsväg. I priset ingår hyra av mountainbike med hjälm, kartmaterial, övernattning inklusive sänglinne samt slutstäd.

Arvika Kanot & Turistcenter – Cykel för alla i västra Värmland

Packa bilen och res till Arvika för ett cykeläventyr. Här finns varierande terräng som passar alla. Cykel kan du hyra på plats, bara att välja mellan mountainbike eller hybridcykel. Det går bra att hyra för en dag eller upp till två veckor, och tips på turer och grundläggande cykelutrustning finns. När du tröttnat på att cykla kan du koppla av i Café Kanoten för en enklare måltid eller en gofika.

Selma Spa i Sunne

Selma Spa i Sunne

Ulvsby Herrgård – Cykla runt 4 vackra byar i Sagolika Sunne

Välkommen till en lyxig cykelupplevelse i Sunne. Cykla mellan fina byar, kulturupplevelser, caféer och magiska parker. Bo 2 nätter i fint hotellrum på Ulvsby Herrgård med utsikt över sjön Fryken och ät lyxiga middagar och herrgårdsfrukost. Relaxa i Drottning Kristinas Badstuga. Tips på cykelvägar och upplevelser får du vid incheckning.

Mountainbikeäventyr i norra Värmland

Hos The Lodge Torsby kan du njuta av ett av historiskt gästgiveri (est. 1836) som ligger mitt i naturen i norra Värmland. Detta småskaliga Bed & Breakfast välkomnar besökare i en mysig och avkopplande familjär atmosfär. The Lodge ligger vid startpunkten för ett MTB ledsystem med 150 km märkta leder av varierande svårighetsgrad där du väljer turer mellan 12 -40 km som passar dig.

Hotell Årjäng – Cykla MTB genom Nordmarken

Cykla MTB genom Nordmarken, bo skönt och ät gott. Efter en natts god sömn och frukost på Hotell Årjäng ger du dig iväg på cykelfärd som går upp och ned, genom skog och mark, där du passerar vackra vyer och badvänliga sjöar. Tillbaka på hotellet, njuter du av en 2-rätters middag och boende en natt till.

Långbergets Sporthotell – Cykla på toppen av Värmland

Långbergets Sporthotell har naturen i fokus. Med sitt enskilda läge och fantastiska utsikt är detta ett paradis för den som älskar att vara ute i naturen. Här är ett toppenerbjudande där du kan cykla i fantastisk värmländsk natur på fina grusvägar. Långberget tar hand om dig i 4 dagar och ser till att du hittar de bästa cykelvägarna i varierade längder och svårighetsgrader.

Foto: Roger Borgelid

Selma Spa – Cykla och njut i Selma Lagerlöfs fotspår

Kombinera cykelturer i Sunnes kulturlandskap med avkopplande spabad och god mat hos Sveriges första spa!. Selma Spa i Sunne med utsikt över sjön Fryken och med de värmländska skogarna utanför dörren har ett paket för dig som vill uppleva författarinnan Selma Lagerlöfs Värmland. Under två dagar har du fina cykelmöjligheter på både grus och asfalt eller på mountainbikeleder. Karta och tips du får vid incheckning. Du bor en natt på hotellet, har tillgång till spaavdelningen och äter en god middag.

Copy link
Powered by Social Snap