Roadtrips i Värmland

Roadtrip - Vinteraktiviteter och rofyllt boende

2 minuters läsning

Roadtrip – Vinteraktiviteter och rofyllt boende

Låt enkelheten och lugnet av naturen förgylla din resa genom Värmlands skogar. Snöskovandra, åk skoter genom sagolik natur, ta en tur på längskidor eller varför inte koppla av på en mysig herrgård med spa? Vi tipsar om vinteraktiviteter för alla och rofyllda miljöer att stanna till på för en god natts sömn.

Resan börjar på Krogstad Herrgård

Ett hotellrum där solen lyser

Krokstad herrgård från 1300-talet är omgiven av en engelsk anlagd park och ligger 3 km från centrala Säffle. Rummen på Krokstad Herrgård kombinerar gammaldags stil med moderna bekvämligheter. Njut av hemlagad frukost, lunch och middag baserad på lokala råvaror som serveras i hotellets restaurang. Du kan också koppla av med tidningar och drycker i baren och parken erbjuder en trevlig miljö för avkoppling och promenader.


Nästa stopp: Långbergets Sporthotell

Skriv in en kort beskrivning här!

Långberget Sporthotell är ett mycket uppskattat resmål för många besökare. Dess rika utbud av aktiviteter och exotiska omgivningar gör det till ett är perfekt för dig som vill uppleva den svenska landsbygden och Värmlands vackra skogar. Under vintersäsongen erbjuds skidåkning i alla dess former: både längdskidåkning och utförsåkning. Långberget har ett överflöd av naturupplevelser för alla tillfällen och smaker: från extrema äventyr till fullkomlig frid i vildmarken och för elitidrottare, nybörjare och familjer.


Varva ner på Ulvsby Herrgård

Upplev total avkoppling på denna historiskt herrgård med anor från 1500-talet. På Ulvsby Herrgård blir inte du inte bara erbjuden otroligt go mat och service, här kan du även hitta ro i en av Värmlands mysigaste spa. Passa på att prova örtbastun eller ta en avslappnande dopp i de ikoniska kopparbadkaren.


Upplev rofyllda Fredros Gård

Utsikt över det vintriga lanskapet

Med snöskoter tas du igenom Värmlands skogar och anländer till Fredros Gård. Här väntar tidlösa timmerstugor med alla dom moderna bekvämligheter som kan behövas. Den fridfulla stugan är omringad av skog, sjöar och bäckar och är perfekt för vandring.

Copy link
Powered by Social Snap